Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent søges til deltidsstilling med salg af nyt banebrydende system for adgangskontrol

Picatek søger:

En udadvendt person med gode kommunikative evner og en rimelig god teknisk forståelse for Smartphones og Internettet.

Som salgskonsulent hos Picatek skal du drive og udvikle salget af vores nyudviklede system til adgangskontrol Nemlock (adgangs-/låsesystem baseret på adgang via Smartphone og Internet).

Nemlock er et nyt banebrydende produkt indenfor adgangskontrol med fokus på fleksibel, simpel og nem brugerflade, nøgleordene i udviklingen har været "easy to use".

Kunderne er alle der har behov for adgangskontrol, helt nede fra små foreninger, fitnesscentre og idrætshaller og op til store virksomheder og offentlige institutioner, hvor der er et dagligt flow af medarbejdere eller medlemmer der skal låse sig ind og ud.

Virksomhedens produkt Nemlock er i introduktionsfasen rent slagsmæssigt, så du får som person stor indflydelse på egen salgsudvikling og markedstilgang. Du vil være den der skal introducere systemet over for nye potentielle kunder og evt. underforhandlere.

Om Nemlock:

Sikkert, fleksibelt og super brugervenligt adgangssystem som kan tilpasses behov helt ned fra blot én enkelt bruger og op til over 1.000 brugere. 

Om Picatek:

Picatek er en teknologi baseret virksomhed med speciale i udviklingen, produktionen og salg af adgangskontrolsystemer.

Se evt. lidt mere om Picatek her: http://www.picatek.dk

Picatek tilbyder:

Et spændende og udfordrende salgsjob med et konkurrencedygtigt produkt og et potentielt marked i udvikling.

For den rette person med den rette indstilling og tilgang vil der i høj grad være mulighed for at præge og planlægge egen arbejdsdag samt medvirke til fremtidig strategi for markedsføring og salg af Nemlock. Lønpakke (og provision) vil blive baseret på en forhandling med den rette person til jobbet, med baggrund i dine kompetencer og tidligere erfaring med teknisk baseret løsningssalg.

Da der er tale om en deltidstilling, er den "endelige arbejdstid" også til forhandling i forhold til den rette kandidat. Udvikler salget sig som forventet, udvikles stillingen ligeledes hen imod en fuldtidsstilling.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her