Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent til en sjov, social hverdag

Så er Danmark tilbage efter coronaen! Har du glædet dig til at komme ud og se folk igen? Det har vi også! Hos Storm, møder vi nemlig nye mennesker hver dag, når vi repræsenterer stærke brands overfor nye kunder. Og nu hvor vi er tilbage for fuld kraft, søger vi salgskonsulenter til vores energiske salgsteam.

Vi er ansigtet på nogle af landets største velgørenhedsorganisationer. Vi forstår at det arbejde vi laver hver dag, gør en forskel for mennesker i Danmark og i resten af verden. Derfor forventer vi også at du vil lægge en solid indsats i at få hvervet nye medlemmer til de organisationer vi samarbejder med.

Vi leder efter dig, som er klar på at lære salgsteknikker, få stærke kommunikationskompetencer og møde hver dag med et smil. Er det dig? Så gør dig klar til en sjov hverdag, med salgstræning med din coach, online kurser, til tider hårdt arbejde, masser god stemning og social fredagsbar.

 

Salgserfaring er ikke et krav, men du skal have blod på tanden for at lære nye værktøjer og et intensivt træningsforløb i opstarten.

Så hvis du vil have nye venner og guld på CV’et hen over sommeren, er det nu, du skal slå til.

Og hvis du vil bruge dit sabbatår på at videreudvikle dig til salgscoach – måske endda manager – så nævn det til samtalen.

Storm Group er førende indenfor direkte salg face-to-face i Skandinavien og Australien. Vi har over 10 års erfaring i salgs- og marketingkampagner. Vores mantra er NEVER STOP GROWING, fordi vi vægter den personlige udvikling, som også er udgangspunktet for vores uddannelsesprogram.

 

Skriv til os, hvorfor du er den rigtige til jobbet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Skriv til: job@stormgroup.net eller se mere om jobbet her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.