Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent til Erhvervskunder

Teknisk rådgivning og projektsalg af kvalitets varmepumper og procesvarmeanlæg

Om jobbet
Klimadan er en af landets førende leverandører af grønne energiløsninger til selvstændige erhvervsdrivende, rådgivende ingeniører, entreprenører og offentlige institutioner. Løsningerne omfatter hovedsageligt varmepumper til mobilvarme og bygningsvarme samt anlæg til procesvarme. Løsningerne kan indeholde varmepumper, jordvarme, luft til vand, solenergi eller kombinationsløsninger. Klimadan er et stærkt brand i markedet, og du får hele Danmark som dit salgsdistrikt.

Som salgskonsulent er det dit ansvar at udvikle salget af Klimadans løsninger til erhvervskunder i hele landet. Du har ansvar for hele processen fra indledende kundekontakt til aflevering af løsning, og salget vil derfor være et projektsalg, der kan strække sig over længere tid, og hvor du løbende sørger for at føre salgsprocessen i rigtig retning. Du arbejder med alle til salget hørende opgaver herunder opsøgende salg, produktpræsentationer, løsningsrådgivning, beregninger, tilbudsudarbejdelse og ordregistrering. Du skal forvente, at bruge ca. 50 % af tiden på kontoret i Ikast og ca. 50 % af tiden hos kunderne, og du kommer til at arbejde meget med relationer til kunder, myndigheder, interesseorganisationer samt øvrige leverandører til erhvervskunderne.

Du får reference til Projektchefen for Erhverv og bliver en del af en teknisk og social stærk organisation.

Om dig
Vi søger en top motiveret salgskonsulent, som har erfaring med eksternt salg, og som har solgt produkter til erhvervskunder BtB. Du har erfaret, at det er vigtigt at komme ud til kunderne og skabe tætte relationer, som fundament for et godt projektsalg. Det er ikke et krav, at du har en teknisk baggrund, men teknisk flair er et krav, og naturligvis er det en fordel, hvis du har en teknisk uddannelse.

Som person er du struktureret, engageret og vedholdende, og det bidrager til, at du kommer helt i mål med dine salgsprojekter. Du har en god forretningsmæssig tilgang til opgaverne, og er ikke bange for at arbejde hands-on. Du forstår at skabe gode relationer, både eksternt og internt i organisationen, så du får alle parter med dig.

Du forventes at være ambitiøs med lyst til at påvirke de store udviklingsmuligheder i jobbet, så du fortsætter den positive udvikling i salget, som Klimadan har opbygget.

Om Klimadan
Klimadan har siden 1980 installeret varmepumper. Virksomheden har ca. 30 montører og serviceteknikere, og med mere end 10.000 installationer fordelt over hele landet, hos både landbrug, erhverv og private, er Klimadan Danmarks største installatør af varmepumper – og har afdelinger i Ikast og Roskilde. Klimadan producerer deres egen serie af jordvarmeanlæg, derudover er de forhandler af de svenske Thermia varmepumper og de spanske Ecoforest varmepumper. Klimadan er medlem af varmepumpeordningen samt Varmepumpefabrikantforeningen. Virksomheden er ISO 9001 certificeret samt VE godkendt. Du kan derfor gå en tryg og grøn fremtid i møde med et anlæg fra Klimadan. Du kan læse mere om Klimadan på www.klimadan.dk

Send din ansøgning og CV til PRO&CO allerede i dag via knappen "Søg stillingen". Ansøgningerne behandles løbende.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.