Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent til Hydroscand A/S Fyn

Har du erfaring med B2B-salg, og har du den energi og drive, der skal til for at hente nye kunder ind? For Hydroscand søger vi en B2B salgskonsulent indenfor industri- og højttryksslanger.

 

Er du i besiddelse af et godt huntergen, elsker du at være ”on the road”, og har du vilje og evne til at skabe resultater i en branche af high-end produkter og i en virksomhed, hvor vision og forretningsideer efterleves i handling? Så glæder vi os til at høre fra dig. 

For Hydroscand søger vi en B2B salgskonsulent som har en naturlig interesse for at erobre nye kunder til afdelingerne og samtidig formår at pleje og videreudvikle eksisterende kunder. Med dit indgående kendskab til kunderne i området og din brede indsigt i deres behov formår du at belyse fordelene ift. besparelser og effektivisering ved kundernes tætte samarbejde med Hydroscand.

 

Hydroscand har slanger til ethvert formål og de er markedsførende inden for hydraulikslanger, industrislanger, flowkomponenter og service. De monterer og distribuerer slanger og flowkomponenter fra en decentraliseret og kundenær organisation. Teknikerne servicerer et bredt kundesegment, 24-7, både on site, fra deres veludstyrede servicebiler og fra eget værksted og butik.

Hydroscand’s målsætning er altid at være i nærheden af kunden, og Hydroscand’s butikker er alle udstyret med et stort lager med eget brand, som altid er tilgængeligt og personalet har stor erfaring med og omfattende viden om slanger og flowkomponenter.

Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Proaktiv udvikling af nye kundeemner
 • Kundebesøg hos eksisterende kunder
 • Daglig gang hos kunder indenfor industri- og højtryksslanger, i et meget bredt segment
 • Rådgivning omkring totalløsningerne

Du skal forvente, at stillingen kræver en høj aktivitet af kundebesøg og der vil være et stort fokus på din pipeline af nye potentielle kunder. Du har ansvaret for at sælge konceptet ind - landevejen er din, og du koordinerer selv din egen tid.

Desuden har du et tæt samarbejde med kollegaerne omkring kunder og netværk, og deltager i arrangementer for kunderne. Du refererer til salgschefen i Herlev og har samtidig et tæt samarbejde med de lokale afdelingschefer i distriktet.

Du har altid hjelm, sikkerhedssko og vest klar i bilen. Der vil løbende være behov for at registrere besøgsrapporter med egenkontrol. 

 

Hvordan skaber du succes i jobbet?

 • Din evne til at udvide kundekredsen
 • Du drives af salgssuccesen
 • Dit gode gå-på-mod, du er ikke begrænset i din tankegang og tør prøve nyt af
 • Du er nærværende, vågen og hurtigt klar til at finde løsninger
 • Du trives med at arbejde selvstændigt indenfor de givne rammer
 • Med god situationsfornemmelse og med en vis portion robusthed går du til stålet med en høj energi
 • Du værdsætter et godt teamwork, hvor I arbejder mod fælles mål og succes

Vi forventer, at du har nogle års erfaring med B2B salget og er vant til at udforske og ikke mindst bruge dit netværk effektivt. Du behøver ikke have branchekendskab, men du har stort flair for teknik. Du er afdelingens ansigt udadtil og arbejder med stor energi og drive for at hente nye kunder ind. Til stillingen på Fyn, skal du have bopæl på Fyn.

 

Om Hydroscand A/S

Hydroscand A/S blev grundlagt i Stockholm i 1969 og er i dag førende på det skandinaviske marked inden for serviceydelser og løsninger til slanger, flowkomponenter og de tilhørende kundebehov. I Danmark tilbyder de en landsdækkende, mobil slangeservice, SlangExpress, som udskifter slanger ude hos kunden.

De findes i 20 lande verden over og har en omsætning på ca. 240 millioner euro (2018). De har på globalt plan over 220 slangeservicebutikker, over 400 forhandlere og mere end 1.200 ansatte, som servicerer over 100.000 kunder i Europa, Asien og Afrika. Hydroscand markedsfører et komplet sortiment af slanger og flowkomponenter med over 20.000 artikler på lager.

Ud over hydraulikslanger og industrislanger har de alle typer af slangekoblinger, adaptere, skæreringskoblinger, kravekoblinger, ORFS-koblinger, rørklemmer, kugleventiler, lynkoblinger, svirvler og en masse forskelligt tilbehør.

Du tilbydes en attraktiv lønpakke, med pension, sygeforsikring samt gulpladebil.

 

Vi ser frem til at høre fra dig! 
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Hydroscand A/S, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Carina Due på tlf. +45 2329 4411


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.