Salgskonsulent til markedsledende aktør indenfor digitale newsrooms
Kunne du tænke dig at være med til at hjælpe danske virksomheder med at styre og optimere deres digitale PR og kommunikation? Er du løsningsorienteret og skarp til opsøgende salg via telefonen og kundebesøg? Så er det måske dig, vi søger.

JOBBET

Som salgskonsulent får du ansvaret hele salgsprocessen fra første kundekontakt på telefonen, til mødet hos kunden og den underskrevne aftale. Du får frihed til selv at vælge de virksomheder og brancher, som du synes er interessante at arbejde med. Det vigtigste er, at du har et højt drive, vindermentalitet og kundefokus.

På hovedkontoret i København, er der ingen begrænsninger, men derimod masser af vejledning og coaching, så du opnår dine mål. Der lægges vægt på intern uddannelse og oplæring i alt fra salgspsykologi til kommunikation i det digitale landskab.

Endvidere sørger marketingsafdelingen for, at du altid har spændende ”content”, arrangementer og kampagner, som du kan fremvise for dine kunder.

KANDIDATEN

Du har i dag fået din første erfaring med opsøgende salg, enten i form af mødebooking eller direkte salg på telefonen, og ønsker at kick-starte din karriere yderligere, i et miljø med godt humør og fantastisk kollegaer.

Skal du have succes i jobbet, kræver det et højt aktivitetsniveau og stærke kompetencer inden for opsøgende salg. Vi forventer, at du:


 • Har B2B salgserfaring

 • Kan arbejde selvstændigt og målrettet

 • Kan tale med alle typer kunde på forskellige niveaue

 • Har højt energi niveau og masser af gå på mod

 • Har god humor og ikke lader dig slå ud af afvisninger

 • Der er en fordel, hvis du har interesse i sociale medier og kommunikation. Stillingen kræver kørekort.

  VIRKSOMHEDEN TILBYDER

  Der er tale om en innovativ succesfuld virksomhed i vækst. Tonen på hovedkontoret i København er uhøjtidelig og uformel. Her er der ingen spidse albuer, kun et fælles fokus på at være bedst.

  Kontor-miljøet er åbent, der er en god frokostordning, godt humør og en del sociale arrangementer.

  LØN

  Du vil blive tilbudt en god fast løn samt en af markedets bedste provisionsordninger uden loft.

  TILTRÆDELSE

  Efter aftale

  VIRKSOMHEDEN

  Vores kunde hjælper, mange virksomheder med deres digitale PR og kommunikation. De oplever en stærk salgsfremgang og har store ambitioner om at vokse yderligere inden for de kommende år.

  Produkterne der sælges er yderst konkurrencedygtige og kvaliteten gør at 90% af kunderne gentegner hvert år. Du får altså en produkt, som du kan være stolt af.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:26. november 2017
  Udløbsdato:24. januar 2018

  Salgskonsulent til Roskilde, Vanløse, Odense og Aalborg

  SalesPartners Group

  Søger du et job, hvor du kan tjene usædvanligt mange penge? SalesPartners Group har lokationer i Roskilde, Vanløse, Odense og Aalborg.Søger du et job, hvor du kan tjene usædvanligt mange penge? (Søges til Odense, Vanløse, Roskilde og Aalborg)Som Sal...
  Indrykket:30. november 2017
  Udløbsdato:25. januar 2018

  Anderledes studie-job i POWER!

  Storm Group

  Er du fokuseret? Kan du skabe smil? Har du drive? Så er du måske en af de profiler, Storm Group søger til energi-salgsteamet i POWER. Som Storm Groups nye deltids salgskonsulent bliver du del af Danmarks førende field marketing virksomhed og har din...
  Indrykket:8. december 2017
  Udløbsdato:2. februar 2018

  Ønsker du at kickstarte din karriere indenfor salg med en stærk uddannelse mens du tjener gode penge?

  PERSONALHUSET STAFFING GROUP A/S

  Indledning Er du træt af at side på skolebænken, eller holder du måske sabbatsår? Så har vi jobbet til dig med en spændende hverdag og erfaring inden for livets skole i salgsverdenen! Arbejdsopgaver Vi søger facere til at stå ude i strategisk valgte...
  Indrykket:14. december 2017
  Udløbsdato:8. februar 2018

  Er du vores nye promoter?

  Unicef Danmark

  København
  Vi er lige nu på udkig efter promoter-talenter! Er du udadvendt og har du nemt ved at skabe kontakt til mange forskellige mennesker? Er du resultatorienteret og elsker udfordringer? Så er jobbet som promoter hos UNICEF noget for dig! Om jobbet At væ...
  Indrykket:14. december 2017
  Udløbsdato:28. januar 2018

  Salgstrainee med Huntergen - Salg og Marketing, København

  Effektiv Rekruttering

  København
  København For vores kunde Out of Home Media, søger vi til deres kontor i København, på grund af stor vækst, 2 dygtige Trainees indenfor salg, Her vil man blive en integreret del af kontraktsalgsdivisionen, hvor du bliver grundigt oplært i salgets fa...