Salgskonsulent til sikkerhedsudstyr - Nordjylland

Brænder du for at sælge markedets bedste produkter indenfor sikkerhedsudstyr? Trives du med en udstrakt grad af frihed og selvstændighed? Synes du det er attraktivt at køre 60.000 km. pr. år og yde kompetent rådgivning til nye mennesker hver dag?

Få ansvar for egne kunder

Hos D-S Sikkerhedsudstyr A/S får du selvstændigt ansvar for en eksisterende portefølje af kunder i enten Nordjylland eller Midtjylland. Du bruger stort set al din arbejdstid ude hos kunderne, hvor du rådgiver om totalløsninger. Du ringer ud til kunderne og planlægger selv dine besøg. Når du er godt i gang i jobbet og er blevet fortrolig med vores produkter, skal du også arbejde med opsøgende salg til nye kunder.

Sælg sikkerhedsudstyr til alle

Vores kunder vil ofte være kommuner, smedeværksteder, maskinfabrikker, håndværksvirksomheder og produktionsvirksomheder af forskellig art. Vi handler både med små og større virksomheder. Du vil derfor opleve stor variation i salgsforløbene, hvilket stiller krav til dine evner til at skabe relationer. Det vil altid være ”manden på gulvet” du handler med.

Få oplæring og produktekspertise

Du bliver kollega med 10 andre dygtige sælgere, der har de samme udfordringer, men som lægger vægt på at hjælpe hinanden. Vi mødes til produktmøde 2 gange om året, samt 2-3 salgsmøder om året, hvor den interne stab og kollegerne fra de andre salgsdistrikter er til stede.

Når du starter får du en grundig oplæring i sikkerhedsudstyr og vores øvrige produktprogram. Du kører sambesøg med en erfaren kollega og får inspiration til, hvordan du kan tilrettelægge en god arbejdsdag. Du får i det hele taget en masse opbakning og støtte til at komme godt i gang.

Personlige egenskaber

Du er en struktureret og salgsvant menneskekender, der har god gennemslagskraft og er i stand til at skabe gode, langvarige relationer.

Derudover kan du sætte flueben ved:

  • Trives i salgsrollen (Mix af kold canvas, kundebesøg og opfølgning på møder)
  • Erfaring med en rolle, hvor du selv strukturerer din tid og har et højt aktivitetsniveau
  • Bor centralt i henholdsvis Nordjylland eller Midtjylland

Jobbet vil give dig en enestående mulighed for at udvikle dig såvel personligt som professionelt, idet du vil få et stort ansvar og vil blive stillet overfor udfordrende opgaver. Du vil have en central placering i virksomheden med en bred berøringsflade til kunder og leverandører.

Du er formentlig håndværker, og du skal kunne dokumentere salgserfaring – meget gerne fra branchen.

Tiltrædelse: Snarest muligt – efter aftale

Spørgsmål: Kontakt John Martinussen på tlf. 27508868 eller email jm@voksewerk.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. december 2017
Udløbsdato:30. januar 2018

Salgskonsulent til sikkerhedsudstyr - Midtjylland

Voksewerk

Brænder du for at sælge markedets bedste produkter indenfor sikkerhedsudstyr? Trives du med en udstrakt grad af frihed og selvstændighed? Synes du det er attraktivt at køre 60.000 km. pr. år og yde kompetent rådgivning til nye mennesker hver dag? Få...
Indrykket:3. januar 2018
Udløbsdato:31. januar 2018

Kunderne er klar - men vi mangler dig i Syd- og Sønderjylland

HOUSE OF LIVING ApS

Hedensted
Vi søger salgskonsulenter til Syd- og Sønderjylland. Kundeemnerne ligger klar. Kan du begejstre kunderne med helt unikke produkter? Vi er stålsatte på at blive de største og bedste på markedet. Vi er nået langt i 2017 og vi vil nå endnu længere. Der...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:30. januar 2018

Intern salgskoordinater

Persondatasupport ApS

Hedensted
PersondataSupport er stiftet for at kunne tilgodese virksomhedernes behov for viden og ekstra ressourcer til at få implementeret den nye EU Persondataforordning, som skal være på plads den 25. maj 2018. Partnerskabet i PersondataSupport bygger på et...
Indrykket:13. december 2017
Udløbsdato:17. januar 2018

TMC TELEMARKETING - Salgsassistent

TMC Telemarketing ApS

Hos TMC Telemarketing er vi af den overbevisning, at tilfredsstillende samarbejde bunder i et professionelt samarbejde, hvor der skabes resultater til gavn og glæder for vores kunder. TMC Telemarketing sætter en ære i god kundepleje og skabe de helt...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:3. februar 2018

Teknisk sælger

Dansk Ventil Center A/S

Hedensted
Læs mere her Sådan ansøger du