Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent til Teleperformance

Kan du lide at skabe resultater over telefonen og arbejde på et humørfyldt vinderhold? Vi søger endnu flere salgstalenter til virksomhed på Amager med hurtig opstart!

Jobbet
Da Teleperformance har rygende travlt søger vi endnu flere salgstalenter til deres salgsafdeling.

Hos Teleperformance får du en arbejdsplads, der investerer i din professionelle og personlige udvikling, og derfor vil jobbet give dig en række værktøjer og kompetencer, som du kan bruge i hele dit liv og karriere. Som salgskonsulent hos Teleperformance vil du repræsentere Telia og arbejde med B2C salg og rådgivning til nye kunder. I Teleperformance vil der være mulighed for at følge en af flere forskellige karriereveje indenfor virksomheden.

Arbejdskulturen bærer præg af, at glade medarbejdere skaber de bedste resultater og bliver hos os i længere tid. Derfor er der fokus på et godt og motiverende arbejdsmiljø, hvor der er plads til forskellighed og hvor der samarbejdes på kryds og tværs. Tonen er uformel, og du vil opleve, at du hurtigt kan gøre en forskel og sætte dit individuelle præg på arbejdet og fællesskabet.

Ydermere tilbydes du en række andre goder (nogle betalt, andre som bruttolønsordning):

  • Lækker frokost- og frugtordning (Meyers kantine)
  • Kaffe & andre varme drikkevarer
  • Snack- og slikautomat
  • Sundhedsforsikring.

Vi sikrer, at du får den træning og uddannelse, der skal til, så du hele tiden udvikler dig og skaber succes i dit job. Det betyder, at du arbejder tæt sammen med vores salgsledelse, kolleger og samarbejdspartnere, hvor I løbende er i dialog om, hvordan du kan udvikle dit talent.

Din profil
Først og fremmest skal du have lysten til at arbejde med salg og have fokus på, hvad der skal til for at skabe et salg af høj kvalitet, der giver tilfredse kunder. Du er virksomhedens stemme udadtil. Du vil opleve en varierende hverdag i et konkurrencepræget miljø, hvor vi tilbyder gode lønvilkår og ofte mulighed for konkurrencegevinster.

Det er et krav, at du har minimum 3 måneders erfaring med opsøgende salg (kanvas). Du har måske tidligere arbejdet som facer eller har arbejdet med opsøgende salg over telefonen.

Derudover forventes det, at:

  • Du er en social og udadvendt salgskonsulent, der elsker at kommunikere med andre mennesker
  • Du er konkurrencemenneske og altid opsat på at forbedre dig
  • Du har gåpåmod og udviser stabilitet.

Arbejdstider og løn
Da det er en kontinuerlig opgave, så der er løbende opstart.

Arbejdstiden vil ligge i tidsrummet 10.00-18.00 på hverdage, og der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen i tre måneder. Herefter vil der være en forventning om fastansættelse, og du skal derfor kunne se dig selv i jobbet på længere sigt.

Der er ikke mulighed for at afholde ferie den første tid af ansættelsen.

Timeløn: 120 kr. i timen. Hertil kommer en attraktiv bonusordning, og target for den samlede månedsløn ligger på 30.000 kr.

Din arbejdsplads vil være på kontoret beliggende ved Femøren St. på Amager. Teleperformance er en del af Business Center Øresund med flot udsigt over hav og strand.

Praktisk
Er jobbet noget for dig, så send din ansøgning afsted med det samme, da der afholdes samtaler løbende.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Virksomheden
Teleperformance Nordic is one of the largest customer service providers in the Nordic countries with over 2200 employees in contact centers across the Nordic region (Sweden, Denmark, Norway & Finland). Teleperformance Denmark was established in 1989 under the name Stafet Telemarketing. Teleperformance acquired the Danish branch in 1997, with Teleperformance Denmark since becoming the market leader within the contact center outsourcing industry. Our services are tailored to individual requirements and needs, and include multi-channel customer service (including social media) and CRM, customer acquisition, back office processing, debt collection, multilingual services and technical support. We cover a breadth of industries from well-known local and global brands.

Om Moment
Moment tilbyder studiejob, deltids- og fuldtidsjob og vikariater inden for IT, Finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os.

Læs mere om Moment her.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.