Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskonsulent / Vin-rådgiver

Salgskonsulent / Vin-rådgiver

For vores Kunde på Fyn, Vinum , søger vi en dygtig salgskonsulent som er målrettet, dygtig, udadvendt og selvstændig. Du er omhyggelig og struktureret i dit arbejde og har stor kendskab og erfaring med vin produkter,  måske er du uddannet inden for fagområdet – se nedenstående, måske er det DIG vi søger ...

Stillingen

Med reference til forretningens indehaver, får du ansvar for salg i egne udvalgte distrikter. Vi ligger vægt på, at du er struktureret, målrettet og resultatorienteret og har flair for god kundeservice.  Du er naturligvis forretningens ambassadør og udviser stort engagement overfor kunder, leverandører og samarbejdspartnere.

Du er ligeledes typen som er arbejdsom, har stort overblik og har fingerspids fornemmelse omkring den rigtige rådgivning, medfølgende de rigtige beslutninger.  

Kvalifikationer

Du har lyst til salg og indeholder et stort ”drive”. Der er ingen tvivl om, at du er interesseret i vinprodukter og måske er du uddannet sommelier. Du har mod på udfordringer og har nemt ved at tilpasse dig nye arbejdsgange. Du er ligeledes vant til at blive målt på din arbejdsindsats med resultat for øje. Dit engagement, vilje og interesse er vigtig for at du kommer til at fungere godt, både som selvstændig person, men også i dit daglige arbejde med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere.

Personprofil

Du er professionel, udadvendt, imødekommende og ser muligheder frem for begrænsninger. Du går gerne forrest og er en god loyal ambassadør for virksomheden. Du har interesse i at skabe netværk som genererer salg og omsætning til forretningen. Du arbejder godt selvstændigt, men er også en god teamplayer og går efter målsætning med gode resultater. Vi ser gerne at du har et stort smil på læben, har gå-på-mod, er frisk, dynamisk, fremadrettet og positiv.

 Vi tilbyder

  • En stilling med frihed under ansvar, som er selvstændig og udviklende
  • Et dynamisk, uformelt og innovativt arbejdsmiljø i en spændende udviklende virksomhed
  • Kompetente kolleger og daglige udfordringer
  • Troværdighed og solid opbakning inden for de givne rammer
  • Pensionsordning
  • Benefits: De nødvendige ”værktøjer” for at gennemføre de anviste arbejdsopgaver

Tiltrædelse

Så hurtigt som muligt, men vi venter gerne på den rette.

Send din ansøgning

Med tilhørende CV og referencer fremsendes ansøgning  til  NYGAARD & CO. E-mail: ove@nygaardco.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør Ove Nygaard på telefon: 3031 0908.

Vinum

Vinum, der blev etableret i 2006, er en familieejet og –drevet virksomhed, der importerer og sælger vin og specialprodukter som fx likør og cognac til bl.a. vinhandlere, specialforretninger og restauranter i hele landet. Derudover tilbyder Vinum en række andre services som fx kurser, foredrag og rådgivning til sin portefølje af både nye og gamle kunder, erhverv såvel som private.

Vinum udvælger selv sit sortiment nøje, indgår aftaler med vinhuse og importerer varer fra hele verden (p.t. Chile, Frankrig, Italien, Portugal og Spanien). Vinum er kendt for sine skræddersyede løsninger og et sortiment, der imødekommer kundernes efterspørgsel, og som afspejler tidens trends og tendenser.

 

Vinum – fortællinger på flaske!


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her