SALGSKOORDINATOR

MANAGEMENT ASSISTENT
 

Ligger dine evner i krydsfeltet mellem administration, organisering og salgsstyring, og leder du efter et job, hvor du virkelig kan bruge alle dine talenter? Hvis ja, har du muligheden her.

Som salgsafdelingens forlængede arm får du en nøglerolle i at strukturere administration og processer, der skal sikre sammenhæng og udvidelse af nuværende forretning.

I Smartbake/SH Solutions kan du også se frem til at komme ind i en virksomhed i rivende udvikling. Hvor andre skærer ned, bygger vi op.  Vi er en dansk bagerivirksomhed med ekspertise og passion for friske bageriprodukter til detail- og foodservicebranchen. SH Solutions er stiftet i 2017 med ambitionen om, at udvikle og innovere bageribranchen – og ikke mindst tilbyde nye spændende løsninger til vores kunder.

 

Stillingen

Med reference til virksomhedens salgsdirektør, bliver du det daglige omdrejningspunkt i forhold til at supportere vores salgs- og management team.

Dine arbejdsopgaver vil være mange og variere fra blandt andet mødekoordinering, kundeopfølgning, ordrehåndtering til salgskoordinering og kundeservice.

Vi ser stillingen som en, der udvikler sig i takt med virksomhedens vækst og derfor er det vigtigt, at du er vedholdende og ambitiøs – både på dine egne og virksomhedens vegne.

 

Humørfyldt og ambitiøs talent

Du har sikkert en økonomisk orienteret uddannelse som fx Bachelor, HA eller finansøkonom. Uanset baggrund, skal du være rigtig god til at bruge PowerPoint og Excel og kunne anvende disse som værktøjer til at indsamle og bearbejde kunde, markeds- og ledelsesinformation, fx i præsentationer og kundemateriale – med fejlfri skriftlig dansk.

Dit overblik er helt i top, og i samspil med din super strukturerede arbejdsform gør det, at du har nemt ved at håndtere mange opgaver sideløbende. Dette i en hverdag med mange afbræk som salgsafdelingens omdrejningspunkt. Med din positive og åbne personlighed og dit gode humør, får du helt automatisk folk omkring dig til at trives og have det godt. Derudover kan du lide at arbejde bredt, hvor du har det lige godt med at sikre at der er kaffe på lager, til at arbejde med en vigtig præsentation. 

 

Ansøgning og kontakt 

Ansøgningsfristen er den 28. februar 2018. men vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder. 

Hvis du vil vide mere om jobbet, inden du søger, er du velkommen til at kontakte salgsdirektør Karsten Leed på tlf. 2288 9052. Vi behandler naturligvis din ansøgning fortroligt.  

Ansøgningen sendes til job@shsolutions.dk og mærkes ’Salgskoordinator’.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:10. januar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Proceskoordinator med ambitioner

PersonaleBørsen

OK a.m.b.a. i Aarhus http: www.ok.dk OK a.m.b.a. er et kundeejet energiselskab, der arbejder for et frit, fornuftigt og ansvarligt energivalg. Som kundeejet er OK sit ansvar bevidst ift. at tilbyde produkter af en kvalitet og en pris, som de kan stå...
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Master Planner for a global market leader

BEUMER Group A/S

Do you have the planning and collaboration skills to help us build the logistics systems that companies such as NIKE, H M, Singapore Changi Airport and Helsinki-Vantaa Airport depend on? Then join our growing family-owned company where we can afford...
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

INTERNATIONAL SALES MANAGER FOR LOGISTIC SYSTEMS

BEUMER Group A/S

Are you looking for a challenge and a way to make an impact in a global company? And do you have what it takes to strengthen our business and also reveal new customers? With BEUMER Group, you will be part of a growing family-owned company and a worl...
Indrykket:12. januar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

COMMUNITY COORDINATOR

KILOO A/S

Do you enjoy helping others? Are you passionate about communication? Then you might be what we are looking for! Kiloo is a leading mobile game developer founded in 2000. Our ambition is to create cool, colorful and catchy games that are as fun to pl...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Studiekoordinator - VIA Socialrådgiveruddannelsen Aarhus

VIA Socialrådgiveruddannelsen Aarhus

Aarhus
Studiekoordinator søges til VIA Socialrådgiveruddannelsen i Aarhus. Studiekoordinatoren skal som stabsfunktion til uddannelseslederen medvirke til kvalitetssikring, udvikling og målopfyldelse i relation til uddannelsens opgaver og mål i samarbejde m...