Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskoordinator med viden om IT


Salgskoordinator med viden om IT

Erfaren salgskoordinator med viden om IT og digitalisering

Er du erhvervsprofilen med det vindende væsen og det store netværk, som nu drømmer om at sælge IT-ydelser til virksomheder og kommuner?

Special Minds IT er en socialøkonomisk IT-virksomhed med hovedkontor i Aarhus og en mindre afdeling i Aalborg. Læs mere på www.specialmindsit.dk. Vores IT-konsulenter har alle en autismeprofil og har nogle særlige kompetencer, som de er i stand til at sætte i spil i arbejdet med f.eks. test- og digitaliseringsopgaver. Special Minds IT leverer ydelser til både private og offentlige kunder og er en del af Den Sociale Udviklingsfond (SUF), en nonprofit almennyttig fond med 27 specialiserede afdelinger over hele Danmark. Læs mere på www.suf.dk

Stillingen som salgskoordinator hos Special Minds IT spænder bredt og tværfagligt over salg, marketing og interne driftsmæssige opgaver. Du står for salg og varetagelse af relationer til nye, men også eksisterende kunder og lokale virksomheder, som vi allerede har et godt samarbejde med. Arbejdssted er enten Aarhus eller Aalborg.

Dine opgaver

 • Deltage i planlægning af salgsaktiviteter, herunder fastlæggelse af kundesegmenter, budgetlægning salgskampagner, kundearrangementer mm.
 • Stå for opsøgende salg og salg til eksisterende kunder, både ifm. kundebesøg, telefonsalg og events.
 • Deltage i gennemførelse af salgskampagner – planlægning og opfølgning i samarbejde med den salgsansvarlige og vores telemarketingspartner.
 • Bistå med opsamling på salgsaktiviteter, herunder planlægge og koordinere opfølgning på salgsaktiviteter og konkrete kundeemner.
 • Tovholder på planlægning af kundearrangementer – skabe opmærksomhed om arrangementet, planlægge, deltage og følge op på kontakter fra arrangementet.
 • Deltage i arbejdet med Advisory board – planlægning af workshops, herunder dagsorden og oplæg, deltagelse i workshops og opfølgning på aftaler fra disse.
 • Overvåge mulige arrangementer, konferencer mm., hvor vi kan få taletid for potentielle kunder og samarbejdspartnere. Deltage i konferencer sammen med den salgsansvarlige, hjælpe med at indsamle kontakter og koordinere opfølgning på kontakter.
 • Bistå med at samle input til udarbejdelse af kundecases til markedsføring.
 • Løbende Account Management opgaver – opfølgning på eksisterende kunder, herunder opsamling på kundetilfredshed og informationer om evt. nye behov hos kunden.

Hvem er du?

Du har succesfuld erfaring med værdiskabende salg og er god til at kommunikere og forhandle.

Du har et godt og bredt branchekendskab, en stærk forståelse af IT og digitalisering og er god til at sætte dig ind i virksomhedernes behov.

 • Du har erfaring indenfor salg, kundehåndtering og kundeservice.
 • Du har erfaring med den koordinerende rolle, gerne fra en salgsafdeling eller marketing.
 • Du tager initiativ og har flair for mersalg i kontakten med kunder
 • Du kan arbejde selvstændigt og struktureret med planlægning og opfølgning på salgsaktiviteter
 • Du er serviceminded og imødekommende overfor kollegaer og kunder
 • Du har masser af energi og arbejdsvilje og drives af at skabe synlige holdbare resultater

Du har erfaring med autisme eller har som minimum kendskab til såvel de kognitive udfordringer som de særlige kompetencer, som er kendetegnende for mennesker med autisme.

Hvis ovennævnte fanger din interesse og passer på dig og dine kompetencer, så indsend din ansøgning samt dit CV til os via linket. Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte Udviklingschef Orla Pedersen på tlf. 3084 4537. 

Ansøgningsfrist: ansøgninger behandles løbende


Søg nuMere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.