Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgskoordinator til home Erhverv Fyn

Det stærkeste team af erhvervsmæglere...søger ny salgskoordinator.

Hos home Erhverv Fyn handler det om passion. Vi elsker nemlig arbejdet med ejendomme og at bringe vores viden og kompetencer i spil over for vores kunder. home Erhverv Fyn er din personlige erhvervsmægler, og vi mener helt ydmygt selv, at vi er det stærkeste team af erhvervssælgere på Fyn. Lige nu søger vi en dygtig og serviceminded salgskoordinator, der kan hjælpe vores stærke team af erfarne og dedikerede erhvervssælgere med at holde de mange bolde i luften. Så brænder du for erhvervsmæglerbranchen, kan arbejde struktureret og samtidig er en person, der er udadvendt og kvalitetsbevidst, så er det måske dig, vi søger.

HVAD GÅR JOBBET UD PÅ ?

Hos home Erhverv Fyn bliver du en del af en stærk og effektiv arbejdsplads. Du får ansvar for behandling af salgs- og udlejningssager, herunder udarbejdelse af købsaftaler og erhvervslejekontrakter mv. Du skal derudover korrespondere med køber, sælgere, lejere og udlejere samt banker, advokater mm. Det er vigtigt, at du værdsætter en travl hverdag i et hektisk miljø, hvor kvalitet, troværdighed, og kompetent rådgivning er nøgleord. Hos home Erhverv Fyn står vi på mål for kvalitetsrådgivning, og vi forventer, at du som vores kommende kollega forstår vigtigheden af unik kundeservice og har et imødekommende væsen, så vi garanterer vores kunder den mest kompetente og effektive service.

HVEM ER DU ?

Vi søger en salgskoordinator, der har erfaring fra branchen, der er veluddannet og har ekspertise. Du beskæftiger dig eller har beskæftiget dig indgående med ejendomme, ejendomsformidling, ejendomsadministration eller fx er sekretær på et advokatkontor, i et ejendomsselskab eller bolig-/erhvervsmæglervirksomhed. Du er en kollega, der kan arbejde selvstændigt med opgaverne, og samtidig indgå i vores team med stort engagement. Du skal have flair for IT, være velformuleret både i skrift og tale og desuden være i besiddelse af højt energiniveau, masser af "gåpåmod" og godt humør. Vores kommende salgskoordinator er vedholdende, arbejder koncentreret og har et godt overblik. Derudover skal du have lyst til at navigere i et spændende, hektisk og udfordrende miljø, og desuden sætter en ære i at udføre alle opgaver bedst muligt.

HVAD KAN VI TILBYDE ?

home Erhverv Fyn er solidt forankret i Odense og på Fyn, men har samtidig både udsyn og netværk til at orientere os nationalt som internationalt. Derfor kan vi tilbyde en attraktiv arbejdsplads i centrum af Odense, hvor vi pt. er fire medarbejdere i et uhøjtideligt miljø. Du får plads i en virksomhed i vækst og som har høje ambitioner. Du får gode og frie arbejdsrammer i et klima med dygtige kolleager. Hos home Erhverv Fyn er vi dedikeret til at yde vores bedste, og gør en dyd ud af, at have et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og tid til et godt grin.

Tiltrædelse efter aftale.

DET MED SMÅT

Find vores jobopslag på www.homeerhverv.dk/job og tryk på knappen ’Søg stillingen’. Herefter kan du uploade og sende din motiverede ansøgning og CV med foto.

Vi indkalder ansøgere løbende, så send derfor din ansøgning med CV allerede i dag!

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Du kan søge stillingen, så længe stillingsopslaget er at finde på vores hjemmeside. Stillingsopslaget vil blive fjernet, når stillingen er besat.

Nærmere information om jobbet kan fås ved henvendelse til indehaver Henrik Svane på tlf. 2492 5060.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her