Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SALGSLEDER

 

Vi søger snarest muligt en offensiv og engageret salgsleder til vores REMA 1000 p åÅkirkebyvej i Rønne - er det dig?

Som salgsleder hos REMA 1000 i Rønne bliver du tilbudt et selvstændigt og udviklende job i et forretningskoncept, hvor dit arbejde og din person vil blive værdsat, og hvor der vil være mulighed for at afprøve egne idéer i praksis.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå af disponering og eksponering af varer, dine egne ansvarsområder, samt ledelse og motivation af vores dygtige medarbejdere. Derudover skal du også være med til at opretholde en god kundebetjening, bl.a. ved at sørge for at vores kunder altid føler sig velkomne, når de handler i vores butikker.

Vi stræber altid efter at give de bedste oplevelser i vores REMA 1000 butikker, og derfor er det vigtigt hver dag at arbejde ud fra forståelsen af, at kunden er vores øverste chef. I vores butikker er kundeservicen altid en topprioritet, og det skal medvirke til, at vores REMA 1000 bliver lokalområdets foretrukne dagligvarebutik.

Dig som salgsleder i REMA 1000

Rent personlighedsmæssigt skal du være positiv, offensiv og kunne trives i et tempofyldt miljø, hvor ikke én dag er ens. Du skal forvente at tage en weekendvagt hver 2. weekend.

Erfaring fra en lignende stilling i dagligvarehandlen er et plus, men ikke et must. For os er det vigtigste, at du har overblik til at planlægge og prioritere de daglige opgaver, samt at du er villig til at ”smøge ærmerne op”. Der er også plads til store ambitioner hos REMA 1000, og du har som salgsleder mulighed for at udvikle din karriere i retning af souschef eller måske købmand.

Vi vurderer ansøgningerne løbende, og jobannoncen kan derfor blive fjernet inden ansøgningsfristen, hvis vi har tilstrækkeligt med ansøgere til stillingen.

Hvis det lyder som noget for dig? - så klik på linket og ansøg

 

REMA 1000 er et discountkoncept med fokus på kvalitet til lave priser og værdibaseret virksomhedsførelse. Forretningen er baseret på en franschisemodel, hvor de enkelte butikker drives af selvstændige købmænd med lokalt kendskab, hvilket sikrer fokus og ansvar. Den første REMA 1000 butik i Danmark åbnede i 1994, og siden da har kæden udviklet sig til nu at have snart 340 butikker fordelt over hele landet. Den samlede omsætning for REMA 1000 Danmark’s butikker nåede i 2018 15,4 mia kr.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.