Salgsleder søges til Trekantområdet

 

Vi søger en erfaren internationalt orienteret salgsleder til mindre velkonsolideret agentur- og handelsvirksomhed i Trekantområdet. Du får en central rolle i en international virksomhed og en travl hverdag med spændende udfordringer. 

Som salgsleder får du det overordnede ledelsesansvar for ordre- samt indkøbs- og lagerfunktionerne og bliver leder for en medarbejder. 

Arbejdsopgaver: 


Strukturere og optimere på virksomhedens rutiner
Kundekontakt
Ordreoprettelse og -bekræftelse
Indkøb og disponering af produkter til kunder og lager
Ekspedition af indkomne ordrer
Debitorfakturering og kreditorbetaling
Udarbejdelse af f.eks. produktanmeldelser og sikkerhedsdatablade
Udarbejdelse af salgsstatistikker
Udarbejdelse af budgetter

Personprofil:   

Vi forestiller os, at du som minimum har enten en handelsuddannelse eller en teknisk uddannelse, gerne udbygget med en HD eller lignende, men uddannelsen er ikke så afgørende blot du har en god og meget bred teknisk forståelse og evner at kommunikere med både kunder og leverandører. 

Endvidere ser vi gerne, at du har minimums 5 års praktisk erfaring fra en international handelsvirksomhed på B2B-markedet. Du kender til normale IT-programmer og er rutineret bruger af som minimum Excel samt et økonomisystem som f.eks. Mamut. Herudover kan du kommunikere på engelsk og tysk i skrift og tale. 

Kunderne opererer i brancher, hvor levering til aftalt tid er essentielt, hvilket gør, at der skal ageres både proaktivt og hurtigt samtidig med, at du skal være vedholdende i forhold til opgaverne. 

Vi ønsker endvidere, at du har stor ansvarsbevidsthed og kan arbejde selvstændigt og struktureret, er udadvendt og imødekommende og har en høj stresstærskel og et højt energiniveau.

Virksomheden tilbyder: 

Gagepakke, der vil afspejle dine kvalifikationer og erfaringer, og personalegoder, der omfatter pensions- og sundhedsforsikring. Der vil være store personlige udviklings- og karrieremuligheder for den rette. På sigt eventuelt mulighed for medejerskab. 

Yderligere oplysninger/ansøgning:

 Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kim Frandsen, Uglvig, tlf. 6014 8043. Send CV og relevante bilag her.

 Ansøgninger vil blive behandlet løbende.

 Tiltrædelse: hurtigst muligt.

 Om virksomheden: 

Virksomheden er en dansk, international virksomhed med over 40 års erfaring i rådgivning og levering af råvarer til kompositindustrien. Virksomheden er grundlagt i 1990, men har branchekendskab siden 1974. Hovedsædet er placeret i Trekantområdet med lager både i Danmark og Norge.

Kunderne er bl.a. inden for transport, bygge og anlæg samt energi, hvor produkternes styrke og modstandsdygtighed såvel som sikkerhed og design giver unikke muligheder. Kunderne er placeret i Skandinavien, øvrige Nordeuropa samt i de baltiske lande.
Sådan ansøger du

Send CV og relevante bilag her.

 Ansøgninger vil blive behandlet løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:12. marts 2018

Salgsansvarlig på industri- og brandporte

SYDVESTJYSK PORTINDUSTRI A/S

Esbjerg
Er du vores nye sælger? Vi er en mindre virksomhed med succes i salg af industri- og brandporte. Vi er kendt for at overholde vores aftaler, og levere kvalitet i vores løsninger. Vi vækster, og skal derfor bruge mere kapacitet omkring salgsarbejdet....
Indrykket:17. februar 2018
Udløbsdato:13. april 2018

Salgskonsulent - Sjælland - Plejehjem/Institutioner - Innovative Komfortsko med flydende gelé

PROBODY MEDICAL ApS

Haderslev
Vi søger en erfaren salgskonsulent med base på Sjælland til opsøgende salg af primært af vore nye innovative sko med flydende gelé. Kundesegmentet er plejehjem og institutioner. Det samlede sortiment består af vore særdeles innovative og revolutione...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Salgssupport

DANPUMPS A/S

Haderslev
Salgssupport til vores pumpeafdeling DanPumps A S er inde i en positiv udvikling, og i forbindelse med en styrkelse af vores salgsindsats søger vi en Salgssupporter til vores pumpeafdeling. Fabrikken ligger pt. I Christiansfeld, men pr. 1 april 2018...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Salgskonsulent til dentalbranchen distrikt Sjælland samt Lolland-Falster

ZENITH DENTAL APS

Vi har specialiteterne der venter på at blive præsenteret på klinikkerne. Du er erfaren salgskonsulent. Gerne, men ikke nødvendigvis branchekendskab fra dental- eller medicinal verdenen. Teknisk indsigt er også optimal. Distrikt: Sjælland ( eksl. Kø...
Indrykket:19. januar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Salgskonsulent til dentalbranchen distrikt København

ZENITH DENTAL APS

Vi har specialiteterne der venter på at blive præsenteret på klinikkerne. Du er erfaren salgskonsulent. Gerne, men ikke nødvendigvis branchekendskab fra dental- eller medicinal verdenen. Teknisk indsigt er også optimal. Distrikt: Storkøbenhavn samt ...