Salgsleder til Trælast/Drive-in afdelingen

Engageret og kundeorienteret Salgsleder til vores trælast/Drive-in afdeling i BAUHAUS Hillerød.

Har du ledererfaring fra detailhandlen? Har du salgstalent og formår du, at begejstre både medarbejdere og kunder, samtidig med at du fører an og gør en forskel for arbejdsglæden? Så er det dig, der skal være Salgsleder i branchens bedste byggemarkedskæde!

BAUHAUS er i fortsat vækst, og lige nu har vi brug for en dygtig og engageret Salgsleder.

Sæt kunden i fokus og skab et stærkt team
Som Salgsleder er din primære opgave, at skabe et team af højt kvalificerede og salgsorienterede medarbejdere, der giver branchens bedste vejledning og service til vores kunder. Du og dit team vejleder og servicerer vores kunder og giver dem den bedste indkøbsoplevelse. Derfor er det vigtigt, at du har relevant erfaring og formår at skabe synlige resultater ved at engagere, motivere og coache dine medarbejdere.

Som Salgsleder er dine opgaver bl.a.:

 • Sikre at de rette kompetencer er til stede i afdelingen, så kunderne får den nødvendige hjælp
 • Lede og motivere dine medarbejdere til at yde branchens bedste kundeservice
 • Betjene og servicere vores kunder
 • Overholde salgsbudget
 • Opfølgning på koncept og sikre høj butiksstandard i afdelingen
 • I det daglige sikrer du sammen med medarbejderne, at BAUHAUS’ koncept altid overholdes, så kunderne møder en overskuelig og indbydende butik. Derudover skal du have førertrøjen på og være med til at holde energien og arbejdsglæden højt hos dine medarbejdere.

  Målbevidst og faglig dygtig Salgsleder med erfaring fra detailhandel

  Det er vigtigt, at du har solid salgserfaring fra detailhandlen og har den rette indstilling, så du bidrager til BAUHAUS’ fortsatte succes.

  Som person er du:

 • Kundeorienteret og prioriterer at give kunden en god oplevelse
 • Fagligt dygtig inden for dit område 
 • Forbilledet der fører an og går forrest i butikken
 • Ambitiøs og holder fokus på målet
 • God til at samarbejde
 • Udholdende, overbevisende og beslutsom
 • Handlekraftig og formår at bevare overblikket i pressede situationer
 • Du spiller en vigtig rolle

  I BAUHAUS har vi store forventninger til vores medarbejdere, som spiller en vigtig rolle for os. Vi respekterer de enkelte medarbejdere og sikrer dem en god arbejdsplads.

  Som vores nye Salgsleder får du en spændende stilling i en dynamisk og moderne virksomhed, hvor du bliver udfordret, og hvor du kan udvikle dig både fagligt og personligt. Dertil kommer en god løn og flere personalegoder.

  Vi er overbeviste om, at tilfredshed er med til at motivere vores medarbejdere. Derfor vil vi med vores medarbejderpolitik sætte den enkelte medarbejders kreative initiativer i fokus samt give den enkelte medarbejder et selvstændigt ansvar.

  I BAUHAUS støtter vi vores medarbejdere i at tilegne sig den indsigt og den viden, vi mener, er vigtig for arbejdet. Derfor udvikler vi vores egne dygtige og ambitiøse ledere, som i takt med den fortsatte ekspansion, udvikles i nuværende funktion og som på sigt f.eks. kan besætte stillingerne som Afdelingschef.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.