Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsleder til Velamp

Designvirksomheden Velamp er den eneste 100% danskejede producent af klassiske støbejernslamper, -bænke og -vinduer i Danmark. Vi er en integreret del af Uldalls Jernstøberi A/S og er beliggende i Vejen. Vores 50 dedikerede medarbejdere producerer ca. 1,2 millioner kilo støbejern om året. Vi leverer højkvalitetsprodukter, og det stiller store krav til hele forsyningskæden.

Vi er 100% ejet af støberikoncernen Vald. Birn A/S I Holstebro, der beskæftiger ca. 650 ansatte. Hos Velamp og Uldalls Jernstøberi har vi mere end 75 års erfaring og succes med specialfremstillede støbejernsprodukter, og vi har formået at udvikle os år for år. Velamp´s forretning kigger ind i et potentiale til, via nye partnerskaber, at vækste yderligere 2-300% i løbet af få år.

STILLINGEN

Med reference til salgsdirektøren for Uldalls Jernstøberi A/S er du den dygtige sælger, der besidder teknisk forståelse og et godt købmandskab. Du bliver den daglige leder af en lille superkompetent enhed på 2-3 mand i produktionen, og i stillingen er der derfor også personaleansvar. Med din coachende tilgang er det dig, der planlægger, optimerer og videreudvikler virksomheden og medarbejderne til succes. Udviklingen sker gennem tæt kontakt til både kollegaer, kunder, arkitekter og leverandører.

ARBEJDSOPGAVER & ANSVARSOMRÅDER

Dine opgaver vil primært, men ikke begrænset til, være følgende:

  • Professionalisering af kundetilgangen.
  • Daglig kundekontakt til primært danske kunder. Kunder i Norden, Tyskland og USA er dog også et område, der er i vækst.
  • Standardisering af processerne i den nuværende produktion og salgsproces.
  • Optimering af kvaliteten med et "zero-defect" mindset.
  • Projektstyring og udvikling af nye produkter.
  • Sikre at Velamp forbliver den bedste partner til at sikre kulturarven af støbegods i Danmark.
PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er kommunikativ stærk og har en helt naturlig og selvledende arbejdsstil.

I din rolle som kunde- og personaleansvarlig er din vigtigste kvalifikation din personlighed.

Du er således empatisk, åben, engageret, ansvarlig og robust i din tilgang til omgivelserne.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Din faglige baggrund kan være som sælger, teknisk designer eller assisten, produktionsteknolog, men du kan også være gørtler, arkitekt, etc. Som det fremgår, kan din erfaringsmæssige tilgang være bred.

VELAMP TILBYDER

For den rette er der stor mulighed for at sætte sit eget præg på jobbet og udviklingen heri.

Du vil blive en del af et stærkt team, hvor du altid har andre omkring dig, som vil hjælpe dig med at sikre succesen. Lønpakken aftales individuelt i forhold til dine kvalifikationer.

YDERLIGERE INFORMATION

Har du spørgsmål til stillingen, eller til Velamp generelt, er du velkommen til at kontakte CCO, Dion Brun på 7536 0922 eller HR Manager, Morten Madsen på 3016 0115.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag via knappen "send ansøgning".

Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen. 

Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.
 
OM VALD. BIRN A/S

Vald. Birn koncernen beskæftiger ca. 650 medarbejdere, og er herved også et af Nordeuropas største støberier. Moderselskabet blev grundlagt i 1896, og i dag består koncernen af følgende selskaber i ind- og udland; Vald. Birn A/S (Holstebro, Danmark), Vald. Birn GmBH (Mülheim, Tyskland), Tasso A/S (Odense, Danmark), Kockums Maskin AB (Kallinge, Sverige) samt Uldalls Jernstøberi A/S (Vejen, Danmark). Vi er en international koncern, der er repræsenteret med salgskontorer tæt på vore kunder samt salgsteams, der er specialiseret i at overholde vore kunders krav og efterspørgsel. Vore kernekompetencer omfatter alt fra udvikling, støbning og bearbejdning til overfladebehandling og montering.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.