Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsmedarbejder med solidt kendskab til VVS- og elartikler til butikken i Rønne

 

Vil du bruge din faglige viden til at give private og professionelle den bedste rådgivning? Her får du stor variation i opgaverne og sparring i et team af glade og kompetente kolleger.

"Vi møder mange forskellige typer mennesker i butikken, og de har alle en udfordring, som vi skal hjælpe dem med. Det er dét, som gør vores arbejde rigtig sjovt," fortæller områdechef Henrik Clausen.

VVS-eksperten – hos os får du bedre råd

VVS-eksperten har 27 butikker fordelt over hele Danmark og er landets største aktør inden for salg af VVS-artikler til private og professionelle. Vores kernekompetence er energibesparende opvarmning (solenergi, pillefyr, kedler og varmepumper). Vi udvider hele tiden, og derfor har vi brug for en dygtig salgsmedarbejder til vores butik i Rønne.

Rådgiv kunderne til den bedste løsning

Som vores nye salgsmedarbejder betjener du sammen med dine kolleger en bredtfavnende kundegruppe. Din faglige viden bruger du til at rådgive kunden om gode håndværksløsninger og gør-det-selv projekter. Du får lov til at følge kunden hele vejen – lige fra det første goddag i butikken, til kunden tager hjem med deres VVS-artikler og de bedste råd i bagagen. Sammen med dine kolleger holder du butikken i orden, og du sørger for, at varerne er fyldt op på de rigtige pladser.

Få gode kolleger og et godt sammenhold

I butikken i Rønne venter dine nye kolleger på at give dig masser af sparring, når de byde dig velkommen i teamet. Vi har tillid til hinanden og stoler på, at vi alle kan styre vores opgaver godt og træffe de rette beslutninger. Her får du frie rammer til at finde den løsning, der er bedst for kunden – så du ser dine idéer blive til handlinger. Du bliver en del af et godt fællesskab og en virksomhed, der byder på vækst, udvikling og gode forhold samt sociale arrangementer med de andre butikker i regionen.

Branchekendt med godt salgsgen

  • Du er uddannet inden for VVS, som elektriker, eller du har erfaring fra et byggemarked eller som grossist.
  • Du kender branchen, produkterne og de nyeste teknologier – og du kan præsentere dem for kunderne.
  • Du har gode salgsegenskaber, kan lide at tale med folk og har en åben personlighed.
  • Du er serviceminded, og du har viljen til at sikre vores kunder branchens bedste service.
  • Du har fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste teknologier inden for VVS- og elartikler, herunder også miljøvenlige solcelleanlæg og energibesparende opvarmning.

Som person er du udadvendt og motiveres af at skabe gode salgsresultater og tilfredse kunde. Samtidig er du tillidsvækkede, så man som kunde føler sig i trygge hænder, når du giver branchens bedste rådgivning. Du medbringer altid det gode humør, når du tager på arbejde – for i teamet har vi det godt med hinanden og vægter sammenholdet højt.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så ansøg gerne snarest. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Henrik Clausen på 20 55 90 59. 

Vi ser frem til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.