Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsmedarbejder til Dagligstuemøbler, 8 timer pr. uge, Odense

Candidate profile (title) Danish HVEM ER DU? Candidate profile (text) - Default language Hos IKEA brænder vi for at skabe fantastiske kundeoplevelser. Vi leder derfor efter dig, som har passion for boligindretning, salg og rådgivning. Når kunden kommer for at handle i IKEA, står du klar med råd, vejledning og inspiration. Din baggrund kan være mangeartet, det vigtigste er at du er serviceorienteret, og trives i en hverdag med mange mennesker omkring dig.

Vi lægger desuden vægt på at du:
- Har erfaring med salg og kundeservice og motiveres af at skabe gode købsoplevelser
- Trives med at vejlede kunder i en travl hverdag med et højt tempo
- Tager ansvar for at prioritere egne arbejdsopgaver, så tiden udnyttes mest effektivt. Key responsibilities (title) Danish EN DAG I DIT LIV HOS OS Key responsibilities (text) - Default language Møbelafdelingen Dagligstuemøbler er placeret på varehusets øverste etage. Vi hjælper vores kunder til det helt rigtige valg, hvad enten det er deres nye sofa, reol, TV-møbel, eller andet til dagligstuen. Vi rådgiver kunden til at finde den løsning der passer perfekt til dem. Vores hovedfokus er at opfylde vores kunders boligdrømme og overstige deres forventninger.

Dine opgaver bliver at:
- Opsøge, rådgive og inspirere dine kunder ud fra deres behov og ønsker
- Sørge for at afdeling og udstillingsmøbler altid er vedligeholdte og præsentable
- Sikre synlig pris og købsguides på alle varer, så kundernes købsproces bliver så let som muligt. Team vision and mission (title) Danish OM DETTE ARBEJDSOMRÅDE Team vision and mission (text) Du bliver en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere i et stort varehus. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger, og du får derfor erfaring med at samarbejde med mange forskellige mennesker. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er, og du har mulighed for at skabe et stærkt socialt netværk. Vi sørger for den rette oplæring, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.