Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsmedarbejder til Ta´ Selv lageret, 8 timer pr. uge, Aalborg

Candidate profile (title) Danish DET SKAL DU HAVE Candidate profile (text) - Default language Hos IKEA brænder vi for at skabe fantastiske kundeoplevelser. Vi leder derfor efter dig, som har passion for boligindretning, salg og rådgivning. Når kunden kommer for at handle i IKEA, er din hjælp og vejledning med til at sikre, at kunderne oplever det som hurtigt, nemt og positivt at handle i IKEA. Din baggrund kan være mangeartet, det vigtigste er, at du er serviceorienteret og trives i en hverdag med mange mennesker omkring dig.

Vi lægger desuden vægt på, at du:
- Har erfaring med salg og kundeservice og motiveres af at skabe gode kundeoplevelser
- Trives med at vejlede kunder i en travl hverdag
- Tager ansvar for at prioritere egne arbejdsopgaver, så tiden udnyttes mest effektivt
- God fysik, da du kommer til at flytte rundt på mange varer Key responsibilities (title) Danish HVAD DU SKAL LAVE – DAG FOR DAG Key responsibilities (text) - Default language Ta´ selv lageret er placeret på varehusets nederste etage, og det er her vores kunder selv tager deres nye møbler ned fra hylden. Vi sælger og rådgiver kunderne i et bredt udvalg af møbler og services, og vi sikre de går herfra med den helt perfekte løsning til dem. Vi har alle et stort fokus på at opfylde kundernes boligdrømme og overstige deres forventninger. Dine opgaver bliver mangeartede, da Tag selv lageret er en dynamisk afdeling, hvor du møder forskellige spørgsmål fra kunder. En stor del af din arbejdsdag går med at tilsikre, at kunderne får den bedst mulige indkøbsoplevelse på lageret.

Dine primære opgaver vil være:
- Opsøge, rådgive og inspirere dine kunder ud fra deres behov og ønsker
- Oprydning i afdelingen, så udstillinger og afdelingen altid er præsentabel
- Håndtering af varer og klargøring af salgspladser, så varerne er tilgængelige for kunderne
- Samarbejde med varehusets andre funktioner og afdelinger Team vision and mission (title) Danish SAMMEN SOM ET TEAM Team vision and mission (text) Du bliver en del af et team af både fuldtids- og deltidsmedarbejdere i et stort varehus. Vi arbejder tæt sammen med andre afdelinger, og du får derfor erfaring med at samarbejde med mange forskellige mennesker. Vi har et rigtig godt sammenhold, hvor vi bakker hinanden op og løfter i flok. Der er derfor plads til at være lige præcis den, du er, og du har mulighed for at skabe et stærkt socialt netværk. Vi sørger for den rette oplæring, så du kan føle dig tryg og kompetent i jobbet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.