Gem job

Salgsperson med guldsmede erfaring

Keilberg Smykker i Ringkøbing søger medarbejder til at producere og sælge vores håndlavede smykker
Keilberg Smykker er et værksted og butik, som producerer og sælger håndlavede smykker i et råt og rustik design. Hos Keilberg Smykker brænder vi for at give kunden en oplevelse ud over det sædvanlige, ved sammen med kunden at designe smykker med udgangspunkt i butikkens design og stil.
Hvem er du?
Du er uddannet guldsmed eller har lignende erfaring. Det kan også være du har salgserfaring, er kreativ med seriøst mod på at lære guldsmedefagets grundliggende teknikker at kende.
Du taler tysk og engelsk så du kan kommunikere med vores udenlandske kunder. Du er en moden, smilende og imødekommende person, som tør tage ansvar.
Du kan have flere bolde i luften ad gangen og stadig bevare overblikket.
Vi tilbyder:
Et kreativt job i en hyggelig værkstedsbutik i et uformelt miljø. Du kan forvente en spændende og travl hverdag. Der er mulighed for at vi sammen skaber dit job.
Stillingen er på minimum 28 timer. I travle perioder kan der være behov for op til fuld tid. Vi tilbyder stor fleksibilitet mht. arbejdstimer og forventer det samme af dig.
Arbejdsopgaver:
Dine arbejdsopgaver er først og fremmest at producere vores håndlavede smykker. Herudover vil du i perioder stå for personligt salg i butikken. Der vil også være anden forefaldende arbejde efter behov.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lone Keilberg på mobil: 2445 0420.
Vi afholder løbende samtaler
Er du interesseret så skriv en ansøgning med CV og et billede til Lone@keilbergsmykker.dk
Få en fornemmelse af butikken og værkstedet på www.keilbergsmykker.dk. Facebook Keilbergsmykker og Instagram @keilbergsmykker.
April 2021


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.