Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsprofil der trives med kundeservice søges for OK a.m.b.a.


Serviceminded og dedikeret salgsprofil til kundeservicecenter.

Brænder du for salg og for at yde en god kundeservice? Har du erfaring med den personlige kontakt - meget gerne på telefonen? Motiveres du af kundeservice, mål og resultater? Kan du svare ja til ovenstående, kan det være dig vi leder efter.

For OK a.m.b.a. søger PersonaleBørsen en dygtig og serviceminded salgsprofil til deres kundeservice. Du trives med den personlige kontakt med mange forskellige typer kunder og spørgsmål. Du er målrettet og er vant til at skulle nå nogle mål – både personligt og sammen med dine kolleger.

Dine opgaver:

Håndtere indkommende opkald til kundeservice, hvor du kommer til at tale med mange kunder, tage imod ordrer og svare på spørgsmål om OK’s produkter. Det vil primært være spørgsmål indenfor fyringsolie, naturgas og el, derudover behandles alle private kortkunder. En grad af omstillingsparathed vil derfor være en fordel. Du forstår at sælge præcis dét, som kunden har brug for – og du kan indfri vores forventninger om at skabe merværdi i hver enkelt kundekontakt, ved at lave krydssalg af OK’s produkter og services.

Hvem er du:

 • Du drives af salg, har en stærk personlighed og er vedholdende
 • Du sætter en ære i at give kunderne en god oplevelse – hver gang!
 • Dit humør er højt, og du er imødekommende
 • Du evner at lytte, stille åbne spørgsmål og kan kommunikere med mange forskellige kunder
 • Du er vant til at anvende IT som arbejdsredskab
 • Du har erfaring med salg, enten direkte- eller telefonsalg

 • Vi tilbyder:
 • En fast stilling i gode rammer
 • En attraktiv løn med pension samt bonusordning
 • Arbejdstider mellem 07:00-20:00 i hverdagen, og der vil være en weekendvagt hver 16. weekend.

 • En plads i et moderne callcenter, i et modent og voksent miljø hvor omgangstonen er venlig og høflig. Din nye arbejdsplads bliver på OK’s hovedkontor i Viby, hvor vi er cirka 260 ansatte. Salgsteamet, som du bliver en del af, er på 8 medarbejdere, der med højt humør og et stærkt sammenhold brænder for at levere resultater, både individuelt og som et hold. I teamet har vi fokus på træning af salgsfærdigheder, og du vil derfor få en hverdag med rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt.  Ansættelse:

  PersonaleBørsen får mange henvendelser på jobannoncer og samtidig arbejder vi med egentlig headhunting, hvorfra vi udvælger kandidater med den rette profil til jobbet. Hvis denne stilling har din interesse, vil vi derfor opfordre dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt, via ”SØG STILLINGEN” her på siden.

  Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Steffen Sørensen
  sts@personaleborsen.dk
  Tlf.: 70 27 76 61
  Tlf.: 26 47 19 14


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her