Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgsrådgiver til Volkswagen Sønderborg

Til styrkelse af vores dygtige salgsteam søger vi til nyoprettet stilling en salgsrådgiver med fokus på afsætning af nye og brugte Volkswagen personbiler.

Jobprofil:

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af personligt salg, herunder opnåelse af salgs- og kundetilfredshedsmål i tæt samarbejde med salgsteamet samt lager- og salgsstyring af brugte biler og demo- /udlejningsbiler.

Personprofil:

  • Du kan dokumentere erfaring fra et lignende job med hovedvægt på salg og kundebetjening, gerne suppleret med administrative salgsopgaver
  • Du er uddannet biløkonom, handelselev Auto eller anden relevant afsætningsøkonomisk uddannelse
  • Du arbejder struktureret, systematisk, er opsøgende og målorienteret
  • Du har en god viden om finansiering, leasing, bilforsikring, serviceabonnementer og lignende loyalitetsskabende tillægsprodukter
  • Du er erfaren bruger af IT salgsværktøjer og har flair for digital kundebetjening

Mest af alt er du en positiv, energisk og engageret person med et godt drive. Du er tillidsskabende og har et vindende væsen – og er en god og samarbejdende holdspiller.

Vi tilbyder: 

En spændende og udfordrende arbejdsdag i et uhøjtideligt og professionelt arbejdsmiljø med et stærk Brand og dedikerede kolleger. Endvidere tilbydes du en attraktiv lønpakke iht. dine kvalifikationer, mulighed for personlig udvikling i en topmoderne bilforretning med optimale rammer til at skabe de bedste kundeoplevelser.

Vi forventer, at du bor i eller omkring Sønderborg eller er villig til at flytte hertil. Du er indstillet på at arbejde regelmæssigt på søndage samt deltage i events og åbent hus arrangementer.

Stillingen er på fuld tid.

Hvis du har spørgsmål til den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte Mogens Kastbjerg Petersen på telefon 29 26 51 23.

Ansøgning bilagt CV fremsendes til: mp@6330.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.