Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgssupport

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for GEA Group en salgssupport til APC Dairy. Du bliver en del af et større globalt team og kommer til at arbejde tværfagligt og organisatorisk, med base i Skanderborg.

Jobbet:

Som salgssupport får du til opgave blandt andet at supportere vores sælgere af membranfiltreringsanlæg i den globale APC Dairy gruppe.

Dine opgaver bliver:

  • At håndtere og sikre flow i projektgodkendelsessystem
  • At håndtere forespørgsler i CRM-system
  • Assistere i tilbudsudarbejdelse
  • Opdatere diverse systemer og rapporteringer
  • Diverse administrative ad hoc opgaver

Din profil og kompetencer:

Vi forestiller os, at du har nogen erfaring fra en lignende support- eller administrativ funktion, gerne fra en større international virksomhed. Alternativt er du nyuddannet og åben for at lære nyt og udvikle dig. Du er stærk til IT, herunder MS Office pakken og specifikt Excel og PowerPoint. Din kontaktflade er international, hvorfor det er vigtigt, at du taler og skriver engelsk og dansk.

Det er vigtigt, at du er proaktiv, struktureret og analytisk i din tilgang til dine opgaver og evner at have et godt overblik i forhold til arbejdsgange og flowet i diverse processer.

Som person er du udadvendt, positiv og opsøgende af natur, kan lide at samarbejde og har et godt humør. Da du kommer til at arbejde med mange interne og eksterne samarbejdspartnere, er kommunikation og service nøgleord, ligesom vi forventer, at du har øje for kvaliteten i det, du laver.

Vi tilbyder:

En spændende og bred stilling med mulighed for forskelligartede opgaver. Du bliver en del af en international virksomhed og et engageret team, der arbejder på tværs af flere lande. Din base bliver på GEAs hovedkontor i Skanderborg. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du bliver en del af en videns virksomhed, der er kendetegnet ved at have højt til loftet og store ambitioner matchet ad vedvarende gode resultater. Gage efter kvalifikationer.

Ansøgning:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og brænder du for at blive en del af GEA, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Salgssupport til GEA” Vores mål er at besætte stillingen snarest, men vi venter gerne på den rette. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage. Du bliver ansat som konsulent på funktionærlignende vilkår. Varighed er i første omgang baseret på 1 års ansættelse med mulighed for forlængelse.

Virksomheden:

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri. GEA har ca. 17.000 ansatte verden over fordelt på mere end 50 lande, og omsatte i 2016 for mere end 4,5 milliarder Euro. GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland. I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er der ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.
Den danske salgs- og serviceorganisation har hovedkontor i Skanderborg. Kontoret i Skanderborg projekterer og leverer desuden GEA procesløsninger til fremstilling af flydende produkter.
Kontoret i Søborg er hovedsæde for GEA Niro tørringsteknologi.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Ordrebehandler til GEA i Skanderborg

VKAREN ApS

Odense
VKAREN.DK REKRUTTERING søger for GEA Process Engineering A S i Skanderborg. Jobbet: VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for GEA Process Engineering A S en ordrebehandler. Du bliver en del af GEAs dynamiske Sparepart Team på 10 medarbejdere. Som udgangspu...
Indrykket:16. maj 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

Socialstyrelsen søger administrativ medarbejder til VISO

Socialstyrelsen

Odense
Vi tilbyder En stilling i en administrativ supportfunktion i et af vores kontorer (VISO). Funktionen løftes af tre kontorassistenter, som har en bred kontaktflade indadtil som udadtil. Det er et afvekslende job, som du kan være med til at præge og u...
Indrykket:17. maj 2018
Udløbsdato:5. juni 2018

Kickstart din karriere som kontorelev hos Socialstyrelsen

Socialstyrelsen

Odense
Socialstyrelsen i Odense søger en kontorelev inden for specialet Offentlig Administration med start den 1. september 2018. Vi tilbyder: Gode ansættelsesforhold Et veltilrettelagt uddannelsesforløb En fast uddannelsesansvarlig, som følger dig under h...
Indrykket:17. maj 2018
Udløbsdato:10. juni 2018

Node.JS dev-ops wanted: Help us build our exciting new big-data software

MORNING TRAIN TECHNOLOGIES ApS

Odense
Node.JS dev-ops wanted: Help us build our exciting new big-data software: https: morningscore.io We work in Open Source and our solutions are built on new technologies such as Node.JS, React.js and Apache Cassandra You will learn about and work with...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Alsidig kontormedarbejder søges til DANSK RETRIEVER KLUB

DANSK RETRIEVER KLUB

Vi søger en kontormedarbejder til ansættelse på 25 - 30 timer. Den primære funktion vil være at varetage klubbens administrative opgaver med reference til bestyrelsen. JOBBET: Effektiv medlemsadministration, herunder registrering af nye medlemmer, o...
Indrykket:23. april 2018
Udløbsdato:18. juni 2018