Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgssupport

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for GEA Group en salgssupport til APC Dairy. Du bliver en del af et større globalt team og kommer til at arbejde tværfagligt og organisatorisk, med base i Skanderborg.

Jobbet:

Som salgssupport får du til opgave blandt andet at supportere vores sælgere af membranfiltreringsanlæg i den globale APC Dairy gruppe.

Dine opgaver bliver:

  • At håndtere og sikre flow i projektgodkendelsessystem
  • At håndtere forespørgsler i CRM-system
  • Assistere i tilbudsudarbejdelse
  • Opdatere diverse systemer og rapporteringer
  • Diverse administrative ad hoc opgaver

Din profil og kompetencer:

Vi forestiller os, at du har nogen erfaring fra en lignende support- eller administrativ funktion, gerne fra en større international virksomhed. Alternativt er du nyuddannet og åben for at lære nyt og udvikle dig. Du er stærk til IT, herunder MS Office pakken og specifikt Excel og PowerPoint. Din kontaktflade er international, hvorfor det er vigtigt, at du taler og skriver engelsk og dansk.

Det er vigtigt, at du er proaktiv, struktureret og analytisk i din tilgang til dine opgaver og evner at have et godt overblik i forhold til arbejdsgange og flowet i diverse processer.

Som person er du udadvendt, positiv og opsøgende af natur, kan lide at samarbejde og har et godt humør. Da du kommer til at arbejde med mange interne og eksterne samarbejdspartnere, er kommunikation og service nøgleord, ligesom vi forventer, at du har øje for kvaliteten i det, du laver.

Vi tilbyder:

En spændende og bred stilling med mulighed for forskelligartede opgaver. Du bliver en del af en international virksomhed og et engageret team, der arbejder på tværs af flere lande. Din base bliver på GEAs hovedkontor i Skanderborg. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du bliver en del af en videns virksomhed, der er kendetegnet ved at have højt til loftet og store ambitioner matchet ad vedvarende gode resultater. Gage efter kvalifikationer.

Ansøgning:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og brænder du for at blive en del af GEA, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Salgssupport til GEA” Vores mål er at besætte stillingen snarest, men vi venter gerne på den rette. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage. Du bliver ansat som konsulent på funktionærlignende vilkår. Varighed er i første omgang baseret på 1 års ansættelse med mulighed for forlængelse.

Virksomheden:

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri. GEA har ca. 17.000 ansatte verden over fordelt på mere end 50 lande, og omsatte i 2016 for mere end 4,5 milliarder Euro. GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland. I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er der ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.
Den danske salgs- og serviceorganisation har hovedkontor i Skanderborg. Kontoret i Skanderborg projekterer og leverer desuden GEA procesløsninger til fremstilling af flydende produkter.
Kontoret i Søborg er hovedsæde for GEA Niro tørringsteknologi.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Researcher søges

THE RIGHT PEOPLE A/S

Odense
I The Right People researcher vi, hvem der er hvem i større private offentlige organisationer v.h.a. en masse forskellige online offline offentlige kilder. Det gør det muligt for vores kunder at få gode leads, kvalificerede ansøgere til deres stilli...
Indrykket:30. juli 2018
Udløbsdato:19. august 2018

Kundeservice - Kontorassistent

KAI THOR CATERING A/S

Kundeservice - Kontorassistent Kai Thor A S er sund og inspirerende mad, der bevæger. Vores køkken flytter grænser og forsøger konstant at skabe madoplevelser på ny og original vis. Både når det gælder event - arrangementer og - når det er den dagli...
Indrykket:6. august 2018
Udløbsdato:1. oktober 2018

Retten i Odense søger 2 retsassistenter

Retten i Odense

Odense
Retten i Odense søger 2 retsassistenter. Ansøgningsfrist: 7. september 2018. Ved Retten i Odense er der 2 faste stillinger som retsassistenter ledige til besættelse snarest muligt eller efter nærmere aftale. Stillingerne er på 37 timer om ugen. Arbe...
Indrykket:15. august 2018
Udløbsdato:14. september 2018

Kontorfunktionær (HK) til Dekanatsekretariatet

Syddansk Universitet

Odense
Det Tekniske Fakultet (TEK) på SDU søger en blæksprutte (kontorfunktionær HK) til Dekanatsekretariatet. Stillingen er placeret på Campus Odense. Tiltrædelse 1. oktober 2018 eller snarest derefter. Samtaler forventes afholdt d. 19. september 2018. Du...
Indrykket:17. august 2018
Udløbsdato:3. september 2018

Nysgerrig kontorassistent til LKF Vejmarkering

Munck Asfalt - Nyborg

Nyborg
- en fremtid i Munck MUNCK er en succesfuld og dynamisk entreprenørvirksomhed, som er internationalt orienteret med aktiviteter i Danmark, Norge, Polen og Island. Hos os bliver du en del af en ekspanderende virksomhed med optimale rammer for udvikli...
Indrykket:17. august 2018
Udløbsdato:21. september 2018