Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgstekniker med interesse for digitalisering af byggebranchen

Er du teknisk stærk, og har du erfaring med at arbejde i byggebranchen? Motiveres du af at hjælpe andre med at forbinde og udnytte teknologier optimalt?
Så er det måske dig, der proaktivt skal besøge vores kunder og sikre at sporing og værktøjsstyring er i fokus og i konstant udvikles hos dem.

Til vores kontor i Silkeborg leder vi efter en kundeorienteret teknisk sælger, der skal hjælpe vores kunder med at udnytte deres tracking- og sporingsenheder optimalt og dermed sikre den gode kundeoplevelse og vores produkters succes i markedet. 

Hvem er kaastrup|andersen?
kaastrup|andersen er et konsulenthus og til vores kunder i byggeri og håndværkssegmentet , har vi udviklet en tracking- og sporingsløsning. Løsningen hedder kajoule og består af både bluetooth- og GPS-trackere, som i samarbejde med en mobil-app hjælper vores kunder med at holde styr på værktøj og materiel. Det sparer dem mange udgifter - både ift. at nedbringe tid brugt på at lede efter værktøj og ift. en reduktion af udgifter til nyindkøb. 
 
Hvad er det for en stilling?
Du kender sikkert problematikken – en virksomhed anskaffer ny teknologi uden at udnytte den. Din opgave bliver at sikre, at vores kunder anvender teknologien optimalt. Dermed er du med til at øge kundetilfredsheden og skabe merværdi hos kunden.
 
Din rolle er synlig og udadvendt, og du bruger meget af din hverdag på byggepladsen og hos vores kunder, hvor du hjælper dem med at forstå muligheder i kajoule og samtidig praktisk at installere og få løsningen til at fungere i deres hverdag. Dermed hjælper du både nye kunder godt fra start, men har også den løbende kontakt til eksisterende kunder, hvor du hjælper dem med at overvåge og opsamle data om deres brug af kajoule.
Hvis en kunde ikke udbytter produktet til fulde, hjælper du dem med at nå deres mål med kajoule. Din succes afhænger dermed af din evne til at motivere og følge op. Jo bedre du hjælper kunden til at udnytte kajoule, jo større besparelse får kunden, og jo større fælles succesoplevelse. Derfor søger vi dig, som har erfaring fra branchen og forstå de problemer, som kajoule kan afhjælpe. 
 
Du arbejder primært selvstændigt, hvor du besøger kunder, men får også et tæt samarbejde med kajoule-afdelingen i Silkeborg og dine øvrige kolleger i kaastrup|andersen. Du opsamler viden og erfaringer og videreformidler disse på tværs af vores kunder og resten af kaastrup|andersen. 
Din faglige profil

 • Du har en relevant uddannelse – evt. som elektriker eller datatekniker 
 • Du har min. 2 års erfaring fra lignende stilling med høj grad af kundekontakt 
 • Du taler, læser og skriver flydende på dansk og læser engelsk på teknisk niveau 
 • Du har gode analytiske evner
 • Du har max. 30 min. transporttid til Silkeborg, har kørekort og kan stille egen bil til rådighed
 • Din menneskelige profil 
  Du er udadvendt og god til at få ting til at ske. Du motiveres af at skabe resultater af god kvalitet – alene og i samspil med andre. Du arbejder struktureret og har falkeblik på alle væsentlige detaljer. Du er trives i en virksomhed med et højt tempo og med en høj grad af medansvar. 
   
  Hvad kan du forvente af os?
  Du kan forvente en grundig on-boarding, hvor du i sparring med dine kolleger klædes på til opgaverne. Du vil indgå i et team af erfarne sælgere og arbejde tæt sammen med vores kajoule-afdeling og kunderne i vores software- og IoT segment. 
   
  Er du vores nye kollega? 
  Vi ser frem til at høre fra dig, hvis stillingen matcher dine ønsker for et kommende drømmejob, og hvis du har evnerne og viljen til sammen med os at nå fælles mål. 

  Send venligst ansøgning, CV og uddannelsespapirer via siden her eller linket her på siden. Bemærk, at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Det er udelukkende et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er i gang, og ikke at den er startet forfra. Du giver med din henvendelse tilladelse til, at dine data eventuelt deles med ekstern rekrutteringspartner. 

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lars Glowienka på 4182 5925 eller på lgl@kaastrupandersen.dk. Samtaler gennemføres løbende, og opstart er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat. 
   
  Om kaastruplandersen 
  kaastrup¦andersen er et konsulenthus med ca. 60 ildsjæle, der brænder for at skabe beundringsværdig fremdrift gennem løsninger til nogle af Danmarks største virksomheder med primær base i Jylland. Til vores kunder i byggeri og håndværkssegmentet, har vi udviklet en tracking- og sporingsløsning.
  Vi er en vækstvirksomhed, hvor vi hjælper hinanden og arbejder sammen, så kunden får fremdrift og kvalitet. Du kan lære os, vores forretningsområder og vores kunder bedre at kende ved at besøge vores hjemmeside
   


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.