Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Salgstrainee søges til spændende udviklingsjob hos Gratisal (fremtidens lønsystem)

Vil du gerne sætte dagsordenen for morgendagens sælger, så skal du søge stillingen som salgstrainee hos Gratisal!

Til vores fantastiske team i Herlev søger vi en kollega som vil indgå i et 18 måneders trainee forløb, hvor du på sigt vil udvikle dig til en kompetent sælger af softwareløsninger indenfor den finansielle sektor.

Som trainee kommer du til at indgå i et ungt og energisk salgs- og marketingteam på 5 mand, hvor du aktivt vil sparre og udvikle dig i takt med afdelingen. Vi ønsker at du tør udfordre, og gerne vil sætte dig selv og dine holdninger på spil for at sikre en god udvikling for dig selv og dine kollegaer. Dit trainee forløb vil være præget af en del undervisning i starten, hvor du lidt efter lidt bliver sluppet løs i salgsrelateret opgaver.

I vores team er der højt til loftet, og vi prioriterer at der er en god balance mellem et godt socialt miljø, performance og resultater.

Under trainee forløbet vil du blive undervist grundigt i hele salgsprocessen for SaaS (Software as a Service) produkter, med målet om at du varetager din egen pipeline med tiden. Du vil også få kendskab til de løsninger der bliver tilbudt af både vores konkurrenter og partnere. I den forbindelse vil du få de rigtige salgskompetencer til at føre et salg igennem fra første kontakt til den endelige kontraktunderskrivelse og vores after sales service.

Hvem er du?

 • Du har vindermentalitet, og trives i et konkurrencemiljø hvor du samtidig har fokus nok på at være løsningsorienteret.
 • Du drives af at se resultater, og har forståelse for at dedikation og glæde er hvad der baner vejen frem.
 • Du brænder for at se begejstringen i kundernes øjne
 • Du ser det som et brændstof at lytte og snakke til og med andre mennesker
 • Du er nysgerrig af natur
 • Du er ambitiøs og har et konstant øje for at udvikle dig selv og dine omgivelser
 • Du er struktureret og analytisk i din tilgang til dit daglige arbejde, hvad end det gælder papirarbejde eller i din kommunikation internt såvel som eksternt
 • Du er en dygtig kommunikator, og er stålsat på at få dit budskab igennem
Hvad skal du kunne inden du starter hos os?
 • Vi ser gerne at du har en gymnasial uddannelse (STX, HTX, HHX, HF eller lignende)
 • Det er et ufravigeligt krav at du generelt er udadvendt og har lyst til at kommunikere med dine kunder og kollegaer
 • Det er en kæmpe fordel hvis du har erfaring med mødebooking eller salg i en relevant kontekst.
 • Det er en fordel hvis du har kendskab til CRM systemet Hubspot
 • Du skal have gyldigt kørekort og adgang til egen bil
Hvordan får du succes hos os?
Vi har en forventning om at du leverer gode resultater, og samtidig er klar på at byde ind på det faglige og sociale aspekt. Du får en stor fleksibilitet, hvor det vigtigste for os er din arbejdsindsats og bidrag til at flytte vores virksomhed fremad. Du skal qua din udstråling og kommunikative evner, efterlade et varig indtryk hos beslutningstagerne som typisk er den øverste leder i en økonomi-, HR-, eller IT afdeling. Du kommer til at bruge telefonen som et vigtigt værktøj, og her er hårdt arbejde og flid et must for at komme igennem.

Om Gratisal
Gratisal er et innovativt og intuitivt lønsystem på markedet. Vi udfordrer de manuelle arbejdsgange ude i virksomhederne, og gør en dyd ud af at gøre virksomhederne bedre. Vi tror på at Gratisal kan hjælpe virksomhederne med at maksimere bundlinjen, og udnytte deres ressourcer optimalt. Systemet henvender sig til alt fra den lille 10-mands virksomhed, helt op til de store koncerner med komplekse lønforhold med flere 1000 ansatte grundet systemet modulære opbygning.

Vi får over 100 nye kunder hver måned, hvoraf nogle har få ansatte, men også en del af de store virksomheder, som stiller større krav.

Vi er et team på 15 personer, som arbejder med Gratisal, og vi har ambitioner om at erobre verden skridt for skridt.

Gratisal er forbundet med ECIT koncernen med mere end 1300 medarbejdere i Norden, og vi har lidt over 100 kollegaer på vores adresse i Herlev.

Ansættelsesvilkår
Der er tale om en fuldtidsstilling med fleksible arbejdstider, hvor vi tilbyder en komplet salgsuddannelse fra A-Z med en god grundløn og en lukrativ provisionsordning. Vi stiller arbejdstelefon og bærbar computer til rådighed, og herudover har vi en god kantineordning.

Ansøgning og kontakt
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lasse Hedegaard (Head of Sales) på lhn@gratisal.dk eller telefon 81400335. Ansøgninger via mail vil ikke blive taget i betragtning, men skal udelukkende sendes via denne jobportal. Send os venligst din ansøgning senest d. 18. oktober 2020, men vi kalder løbende ind til samtaler.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.