Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SALGSTRAINEE SOM MEDIEBRANCHENS DYGTIGSTE MEDIERÅDGIVER

Bliv verdensmester i salg og rådgivning af SEO, SOME, print og andre digitale løsninger
Hovedstadens Mediehus har ambition om at tiltrække og udvikle mediebranchens stærkeste medierådgivere. Vores mål er at tilbyde vores kunder den bedste rådgivning og dermed hjælpe kunderne med maksimal værdiskabende markedsføring. Vi søger derfor 5 talentfulde trainees til vores 12 måneders forløb, som starter 1. april 2020.

Bliv medierådgiver på 1 år
Har du en spirende sælger i maven og ønsker at gøre karriere i mediebranchen, så har du hos Hovedstadens Mediehus en unik mulighed for at kickstarte denne med vores 1-årige salgstrainee-uddannelse. Du bliver en del af et medierådgivningsteam, hvor du bliver fortrolig med medieeffekt, markedet, salgsteknikker og meget mere.

Forløbet
Uddannelsen er en kombination af teori og praksis, hvor du får oplæring i alt fra annoncering på print og digital annoncering herunder SEO, web, sociale medier og markedsførings- og mediestrategi.
Dit faglige fundament udvikler vi i vekselvirkning mellem teori og prasis ”hands-on”-erfaring. Teorien er fordelt på moduler, hvor du hele tiden har mulighed for at teste teorien af. Den teoretiske del af uddannelsen afsluttes med en eksamen.

Opgaverne
Dine primære opgave består af at rådgive vores kunder om, hvordan de får maksimal værdi af deres markedsføringsbudget. Uddannelsesforløbet giver dig dermed et bredt og dybt indblik i mediernes funktioner samt en analytisk forståelse af medier. Din kunderådgivning omfatter medier som dagblade, SOME, ugeaviser, digitale platforme med mere.

Goderne
Med den eftertragtede salgsuddannelse, får du:

  • Personligt kundeansvar
  • Mulighed for efterfølgende fastansættelse i koncernen
  • Professionelt netværk blandt lokale beslutningstagere
  • Ambitiøse, hjælpsomme og glade kolleger
  • Faglig sparring og feedback fra kolleger og en sikker udvikling af dit salgstalent
  • Bærbar PC og mobiltelefon
  • Kørselsgodtgørelse for kørsel i egen bil efter gældende takst
  • Løn på kr. 22.000,- pr. måned + pension og mulighed for bonus

Forudsætningerne
Dit mind-set er tunet ind på en karriere inden for salg og medierådgivning. Du føler dig motiveret for at udvikle dit salgstalent. Du har muligvis erfaring inden for salgsbranchen eller en salgsmæssig uddannelse. Det er dog ingen betingelse. Du er god til at lytte, forstå og forudse andre menneskers behov og ønsker. Du er engageret, selvstændig, målrettet, dedikeret og har lyst til at mærke ”suset”, når kunden vender tilbage og fortæller om den værdi, løsningen gav. Du har lyst til at lære og er disciplineret, så du kommer i mål med dine opgaver.

Den der kan, vil og gør, får også lov
Som virksomhed har vi en særlig kultur, hvor de der kan, vil og gør også får lov til at tage initiativ og være med til at skabe fremtiden, og vi lever af at levere markedsføring i øjenhøjde til vores kunder.

Hovedstadens Mediehus
Du bliver ansat i Hovedstadens Mediehus, som udgiver otte lokalaviser og Erhverv København med et samlet oplag på ca. 300.000 aviser hver uge. Herudover en række digitale medier alt sammen med udgangspunkt i hovedstaden. Læs mere om vores spændende virksomhed på https://hovedstadensmediehus.ofir.com/.

Vi er en del af den børsnoterede koncern North Media A/S, der har en omsætning på mere end 1 mia. kr. årligt, og som har aktiviteter fordelt på flere forretningsområder.

Din ansøgning
Har vi vakt din interesse, så skriv en ansøgning og fortæl, hvorfor jobbet er noget for dig og, hvorfor du er noget for os. Du kan ansøge via nedenstående link. Vi indkalder løbende til samtaler.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte salgschef Dennis Rasmussen på telefon 28 89 23 00 eller mail dr@minby.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.