Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Samarbejdsorienteret kvalitetschef

Har du erfaring med reklamationshåndtering, kontrol og opfølgning? Er du en stærk, rummelig og serviceorienteret leder, der formår at kommunikere hensigtsmæssigt med høj som lav? Så kan du være FK Distributions nye kvalitetschef, der har ansvaret for den daglige ledelse og udviklingen af kvalitetsafdelingen i Østdanmark. 
 
Du er proaktiv og samarbejdsorienteret, og med din logiske og strukturerede tilgang er du nøglepersonen, der sørger for at henvendelser og reklamationer varetages på den mest hensigtsmæssige måde. Du er lederen, der ikke er for fin til også at deltage i afdelingens daglige drift og selv sidde ved telefonerne, når det er nødvendigt.  
 
Du tilbydes 
Vi vækster i virksomheden, og derfor har vi brug for en person, der 100% kan koncentrere sig om den fortsatte udvikling af kvalitetsafdelingen og vores dygtige og engagerede medarbejdere i Østdanmark. Du får ansvaret for kvalitetsafdelingens 4 fastansatte og 11 timelønnede medarbejdere. Hverdagen er i perioder travl, og vi fokuserer hele tiden på at optimere vores ydelser og levere god service både internt og eksternt. Der er ofte et højt tempo, men der er også altid plads til et godt grin. 
 
Din opgave bliver at sørge for at lede og styre afdelingen så optimalt som muligt, herunder sikre at afdelingens opgaver bliver prioriteret hensigtsmæssigt, samt at medarbejderne har de rette kompetencer.  
 
Din arbejdsdag vil også være koncentreret omkring håndtering af reklamationer, kontroller og opfølgning og besvarelse af henvendelser fra private husstande, med fokus på at sikre den optimale kvalitet i omdelingen af tryksager og ugeaviser. 
 
Om dig 
Jobbet er for dig, der:  
 
  • Er en erfaren og vedholdende personaleleder  
  • Trives med en alsidig og tempofyldt hverdag, hvor du har mulighed for at arbejde tæt sammen med resten af forretningen 
  • Er proaktiv og samarbejdsorienteret og foretrækker et job med en bred kontaktflade
  • Arbejder struktureret med øje for vigtige detaljer  
  • Er robust og har et godt overblik 
  • Er vant til at have ansvaret for budgetter, retningslinjer og stramme deadlines  
  • Har erfaring med kommunikationsværktøjer og konflikthåndtering 
  • Har fokus på at sikre en stærk fremdrift i udvikling og indførelse af elektronisk håndtering af kvalitetskontroller 
 
Erfaring med ledelse af en kvalitetsafdeling eller et callcenter er et stort plus. Arbejdet udføres fortrinsvis på hverdage, men weekendarbejde kan forekomme efter afdelingens- og forretningens behov. 
 
Vi tilbyder  
Spændende udfordringer i en nyoprettet stilling hos FK Distribution. Du bliver en del af en virksomhed, der har kort vej fra tanke til handling, og hvor tingene går stærkt, og som kvalitetschef deltager du i ledergruppen i Distribution Øst.  
 
Arbejdsstedet er i vores moderne kontormiljø i Høje Taastrup tæt ved stationen. Vi sørger selvfølgelig for forplejning med en lækker frokost- og frugtordning, torsdagskage, kaffe ad libitum fra vores café, træningsfaciliteter i eget motionsrum samt diver-se sociale arrangementer. Vil du lære mere om FK Distribution, så klik ind på vores hjemmeside fk.dk eller minetilbud.dk.  
 
Interesseret? 
Send en motiveret ansøgning sammen med dit CV i dag. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Distributionsdirektør Michael Andersen på 2949 8334. Samtaler afholdes løbende og tiltrædelse er hurtigst muligt.  
 
FK Distribution formidler både digitale tilbud og fysiske tilbudsaviser til de danske forbrugere. Vi er midt i en rivende udvikling med at transformere os fra en klassisk distributionsvirksomhed til en avanceret medierådgiver. Vi er i gang med at skabe den ultimative digitale portal og markedsplads med aktuelle og målrettede tilbud til forbrugeren. Vi står blandt andet bag NejTak+ og minetilbud. FK Distribution er et datterselskab til North Media A/S. 
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her