Samfundsvidenskabelig student til analyser og undersøgelser

Interesserer du dig for social- og beskæftigelsespolitik? Vil du gerne bidrage til, at beslutninger på social- og beskæftigelsesområdet bliver truffet på et oplyst grundlag? Og vil du gerne afprøve dine metodiske kompetencer i praksis?

I Center for Læring og Analyse gennemfører vi undersøgelser på social-, beskæftigelses-, sundheds/ældre- og integrationsområdet. I nogle af vores seneste undersøgelser har vi fx undersøgt, hvordan børn og unge oplever god inddragelse i egen sag, fravær i Dansk undervisning, stigning i anbringelser uden samtykke til børn med Handicap. Alle vores undersøgelser gennemføres i et samarbejde med Ankestyrelsens juridiske fagkontorer. Se flere på www.ast.dk.

Dine opgaver i kontoret

Du vil komme til at arbejde med indsamling og bearbejdning af data, herunder med surveys, interviews og registeranalyser og i mindre omfang deltage i arbejdet med rapportskrivning. Du vil herigennem få erfaring med praksisnært og anvendelsesorienteret analysearbejde på højt fagligt niveau og samtidig få indblik i, hvad det vil sige at arbejde tæt sammen med en politisk styret organisation. ?Vi benytter SurveyXact som spørgeskemagenerator og Excel til at bearbejde kvantitative data. Du skal på et SurveyXact-kursus, der udbydes af Rambøll.

Om dig

Som student i Læring og Analyse skal du have gode metodiske kompetencer og lyst til at arbejde med analyser på velfærdsområdet. Du skal kunne arbejde selvstændigt og på et hold.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • læser på en samfundsvidenskabelig uddannelse - fx sociologi, antropologi, statskundskab, offentlig administration eller lignende
  • er fagligt funderet inden for kvalitativ og kvantitativ metode
  • har flair for tal
  • er god til skriftlig formidling
?Vil du vide mere?

Besøg ast.dk eller kontakt analysechef Nelle Seiersen på 61 89 76 96 eller nse@ast.dk.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelsen sker på overenskomstvilkår efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S fællesoverenskomsten) samt organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere.

Arbejdstiden er gennemsnitlig 15 timer pr uge, som fastlægges efter aftale med kontoret.

Vi ser gerne, at du kan tiltræde 1. april 2020 eller snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Social- og Indenrigsministeriet med de til enhver tid tilhørende organisationer.

Arbejdsstedet er Teglholmsgade 3 i København.

Ansøgning

Du søger stillingen via opslaget her.

Vi skal modtage din ansøgning, cv, karakterudskrift og evt. andre relevante bilag senest den 28. februar 2021. Vi regner med at holde samtaler i uge 9.Vi opfatter mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingerne.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.