Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Samværskonsulent søges til Roskilde Kommunes samværshus

Samværshuset søger en faglig velfunderet samværskonsulent med et godt overblik til en 37 timers stilling med opstart den 1. november 2020.

Samværshuset er en del af Netværks- og Familieplejen, som er en afdeling med familieplejekonsulenter, samværskonsulenter, faglig koordinator og leder. Vi er 14 medarbejdere i alt. I Samværshuset er vi et lille tæt team af 4 samværskonsulenter, hvor af en har koordinerende funktion. Vores kerneopgave er at støtte og overvåge samvær mellem anbragte børn, deres forældre og netværk. Vi har et sundt arbejdsmiljø, en høj faglighed og et godt kollegaskab. Dette er i høj grad medvirkende til vores solide opgaveudførelse.

Vi bor i Æblehaven i Roskilde i et dejligt hus med rig mulighed for at skabe gode oplevelser ude såvel som inde for børn og deres forældre, og dermed sikre så gode samvær som muligt.

Vi er optaget af at arbejde på tværs af organisationen, og vi har et særligt fokus på barnets livsverdener mellem anbringelsessted og familie. Derfor arbejder vi også målrettet med samarbejdet mellem anbringelsessted og familierne, og inddragelse af vigtige mennesker i barnets liv.


Dine primære arbejdsopgaver vil være: 

 • Støtte og vejlede forældre før, under og efter støttet eller overvåget samvær  
 • Forberede, planlægge og gennemføre samvær
 • Udarbejde samværsbeskrivelser og -rapporter 
 • Facilitere samarbejdssamtaler mellem forældre og anbringelsessted samt understøttende forældresamtaler

Din profil: 

 • Du har faglig relevant uddannelse som f.eks. pædagog, socialrådgiver med relevant efteruddannelse eller anden socialfaglig baggrund 
 • Du har erfaring med og viden inden for anbringelsesområdet - særligt med fokus på styrkelse og udvikling af relationen mellem forældre og barn  
 • Du har viden om børns risikoadfærd og normaludvikling  
 • Du er i stand til at balancere mellem at yde vejledning, støtte og kontrol, så barnet og forældrene betrygges og trives med samværet  
 • Du kan afholde samarbejdssamtaler - eller være indstillet på at lære det
 • Du evner tydelig skriftlig formidling  
 • Du er opdateret på lovgrundlaget, der arbejdes indenfor  
 • Du er selvstændighed i opgaveløsningen  
 • Du trives med tværfagligt samarbejde og er indstillet på løbende opkvalificering og supervision

Det er et krav, at du har kørekort og du skal kunne stille egen bil til rådighed i forbindelse med varetagelsen af arbejdet. 

Løn og ansættelsesforhold: 
Arbejdstiden varierer og du skal være indstillet på en høj grad af fleksibilitet. Samværsopgaverne ligger også på eftermiddage og aftener samt weekender. Samværene forgår i såvel Samværshuset, som hos forældre, på anbringelsesstedet og andre relevante steder. 

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst.  

Yderligere oplysninger: 
Du kan få mere information om stillingen hos samværskoordinator Nanna Steenstrup på telefon 5144 4954 eller leder Nadia Frederiksen på telefon 5152 5226.

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 21. september kl. 12.00. Ansættelsessamtaler finder sted onsdag den 23. september.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.