Sand i Sahara dur ikke på Outrup. Til gengæld elsker vi skæve vinkler!

Jeps. Salgselever hos Outrup behøver ikke være som alle andre. Du skal gennemføre din uddannelse ja, og det glæder vi os til at hjælpe dig med, men du skal også ønske, at blive en del af et hus, hvor vi alle – uanset arbejdsfunktioner – i sidste ende er her for kunderne.

Vi sælger selvfølgelig topkvalitet af vinduer og døre, men vi sælger også arbejdsglæde på en moderne arbejdsplads. Vi sælger samfunds-bevidsthed og lokalforankring, vi sælger rekruttering til og fastholdelse af områdets bedste medarbejdere. Vi sælger et superb håndværk, men også udvikling og innovation i alle afkroge af huset og rigtig meget andet.

Du skal derfor søge en læreplads som salgselev hos Outrup, hvis du vil lidt mere af det hele! Du skal ikke kun lære at sælge vinduer til kunden i telefonen – du skal lære at blive en rigtig god medarbejder med gode og sunde værdier! Vil du det, så lover vi til gengæld at investere lige så meget i dig, som vi gør i alle vores medarbejdere. Når du har det godt, får vi lidt mere ud af dig.

Når du møder her den første dag, kan det måske godt være lidt overvældende. Det er helt normalt at føle sådan. Du præsenteres for salgsteamet, som du skal være en del af til dagligt. De har forberedt en masse info til dig allerede den første dag. Du får et skrivebord, en pc, tilbud fra den skønneste personaleforening (de forkæler os ret meget) og så skal du selvfølgelig rundt og hilse på alle de andre afdelinger, som også skal være en del af dit liv de næste par år.

På Outrup udvikler vi de kvalitetsprodukter, vi leverer – og derfor udvikler vi også fundamentet. Altså dig og mig. Så ud over det du lærer på selve salgsuddannelsen, så skal du selvfølgelig også med, når vi udvikler internt. Måske med Lean – sundhed – kommunikation, IT og andre lækkerier. Fedt ikke?

Kan du så komme med på holdet?

Du er i hvert fald godt på vej, hvis du har grundforløbet på EUX eller tilsvarende, og det har du klaret med fint resultat. Du er slet ikke i tvivl om, at du vil gøre karriere inden for salg og kundeservice. Du har måske endda en smule kendskab til håndværksfaget fra en eller anden vinkel, og rent teknisk har du også nogenlunde flair. IT er lige til højrebenet – helt overordnet. Resten skal vi nok lære dig.

Du har måske hørt, at gode sælgere brænder for at gøre en forskel for kunderne. Det er lidt en floskel. Vi tror mere på, at menneskelige egenskaber, som respekt og troværdighed baner vejen for det gode salg og vi ved, at vores kunder vender tilbage, fordi de får en professionel og god oplevelse, hver gang de ringer til Outrup. Et salg handler altså ikke kun om mængden af vinduer på en ordreseddel. Det handler om at give kunden udsigt til mere.

Af og til er her stille og roligt og vi kan nyde en kage og en god kop kaffe. Andre dage gløder det i telefonerne og alle kaster rundt med to-do lister, og vi forsøger at hjælpe hinanden – uanset anciennitet og titel på visitkortet.

Det er sjovt og det er krævende, men vi elsker det!

Fyldt med begejstring og en masse spørgsmål?:

Det er vigtigt for os, at du ved, hvad du søger ind til – så bliver det bedst for både os og dig i den sidste ende. Hvis du nu sidder med en masse spørgsmål og følelsen af, at du gerne vil vide mere, så ring lige til vores leder af salgskontoret. Han hedder Jan Hansen og har tlf. 96 70 82 34.

Nu er du klar til at sende en ansøgning?:

Hvis det er første gang du skal skrive en ansøgning og lave et CV, så kan det godt være lidt svært at komme i gang. Måden du søger på hos os er elektronisk og systemet vil bede dig uploade de to dokumenter. Du skal ikke fortvivle. Der er masser af hjælp og vejledning om hvordan.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

 

Outrup Vinduer og Døre A/S

Outrup Vinduer og Døre blev grundlagt i 1968 og har 149 medarbejdere. Siden 2018 har Outrup været en del af det børsnoterede Inwido, Europas største vindueskoncern og et naturligt hjem for regionens stærkeste firmaer inden for komfort, indeklima og tryghed. I 2019 omsatte Inwido for 6,6 milliarder SEK og havde en operationel EBITA-margin på 9,7%. Inwido beskæftiger ca. 4400 medarbejdere og har virksomheder i Danmark, Estland, Finland, Irland, Litauen, Norge, Polen, Rumænien, Storbritannien, Sverige, Tyskland og Østrig.

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.