Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Savner du nye udfordringer som sygeplejerske, og ønsker du at give din karriere et boost? Så læs med her.

Vil du være en del af region hovedstadens største akutmodtagelse. Brænder du for at skabe de bedste akutte medicinske patientforløb. Trives du i en uforudsigelig hverdag, og har du stærke samarbejdes evner, så er du den vi leder efter. Medicinsk søjle i akutmodtagelsen modtager akutte uafklaret patienter indenfor det kardiologiske speciale, de interne medicinske specialer og det neurologiske speciale.Hvem er du?

Vi søger en kollega, der matcher følgende:

  • Du sætter en ære i at yde sygepleje af høj faglig kvalitet. Du finder det værdifuldt at arbejde med det hele patientforløb, fra den akutte modtagelse, til overflytning og udskrivelse. Du brænder for kompleksiteten i de medicinske specialer, og du tager initiativ til egen læring og refleksion. Vi er en afdeling med mange gode muligheder for faglig udvikling, hvad end du er nyuddannet eller erfaren.
  • Du er en dygtig kommunikatør. Du kommunikerer respektfuldt med patienter og pårørende med fokus på deres individuelle behov i et korttids behandlingsforløb. Desuden kan du med dine gode kommunikative egenskaber skabe gode samarbejdsrelationer med vores mange samarbejdspartner.
  • Du vil være med til at udvikle de akutte og uafklarede medicinske patientforløb. Vi står foran indflytning til det nybyggede Akuthus, hvor diagnostik er i front for de bedste patientforløb og nye fysiske rammer skal sikre et udviklende og dynamisk arbejdsmiljø for dig som medarbejder. Vi er netop nu er ved at organiserer og træne de nye arbejdsgange, så vi står helt klar til at tage de første patienter i vores nye akuthus d. 26 juni 2021.
Hvad kommer du til at lave?

Du skal sammen med dine kommende kollegaer sikre at akutte og kritisk syge patienter modtager høj faglig kvalitet i modtagelsen, udredningen og behandlingen, uanset hvilket tidspunkt på døgnet patienten indlægges.

Vi udskriver over 50 % direkte fra akutmodtagelsen, de øvrige patienter visiteres til indlæggelse i de forskellige specialer på hospitalet.

Stillingen indeholder bl.a.

  • Modtagelse af patienten. Du vil modtage akutte og uafklarede patienter, som er henvist via egen læge, 1813 eller fra andre specialer.
  • Plejeopgaver. Du skal bl.a. som en del af plejen varetage modtagelsen af akutte patienter, herunder blodprøvetagning, anlæggelse af IV adgange. Derudover er der en stor koordineringsopgave med lægerne i afdelingen i forhold til at give patienten den bedst mulige opstart af behandlingsforløbet.
  • Selvstændig sygeplejebehandling. Du vil komme til at arbejde med selvstændige patientforløb samt koordinering af accelererede patientforløb i tæt samarbejde med lægen f.eks. i fast track.
Hvad tilbyder vi dig?

Udvikling til den enkelte. Vi sørger løbende for, at du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver. Vi har et struktureret kompetenceudviklingsprogram med bl.a. formaliseret introduktions- og oplæringsforløb med mentor det første år du er ansat i afdelingen, tjenestetidsplanlagt undervisning samt mulighed for uddannelse. Vi har gode karrieremuligheder i afdelingen og i samarbejde med den enkelte medarbejder, tilrettelægger vi en individuel karrierevej ud fra interesseområder og ønsker.

Ledere der er omstillingsparate og medinddragne. Vi er nysgerrige på vores medarbejders observationer og forslag til ændringer, og vi inddrager medarbejderne i vores forandringsprocesser og optimeringer af arbejdsgange. Vi har fokus på medarbejdernes arbejdsmiljø og trivsel, og vi arbejder for at vores medarbejdere føler sig lige så Ventet og Velkomne som vores patienter, da vi ved at glade medarbejdere giver tilfredse patienter.

Ansættelsesvilkår

Vi kan tilbyde en ansættelse i en fast stilling på 37 timer pr. uge i blandede vagter pr. 1.4. 2021 eller efter aftale. Du må påregne ca. 8 vagter på 4 uger samt weekendvagt hver 3. weekend med en ekstra arbejdsweekend på 12 uger.

Har du lyst til at høre mere, eller at besøge os?

Du er velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Marie Louise Duerlund Colombo 38 68 10 45 eller afdelingssygeplejerske Karina Thorsø Frandsen tlf: 38681357 for at høre mere om stillingen eller for at aftale et besøg.

?Vi afholder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt og senest d. Torsdag d. 25. februar 2020.
ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.