Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Saxoly Børnehus søger pædagog

Saxoly Børnehus søger pædagog til vuggestuen

35 timer ugentligt, 4. januar 2021, 35 timer ugentligt Saxoly Børnehus er en integreret institution beliggende i Saxogade og på Sønderboulevard centralt på Vesterbro. Vi er 140 børn fordelt på 60 vuggestuebørn, 80 børnehavebørn fordelt på 2 adresser og 35 medarbejdere. Vi er en del af den selvejende klynge Saxoly og derudover har vi en hytte i Hareskoven og en koloni på Bøtø.

Vi lægger vægt på, at vi som personale har en høj grad af medbestemmelse, og har indflydelse på de demokratiske værdier og processer, som hverdagslivet i Saxoly er bygget op omkring. Vi vægter at se mulighederne i hverdagen, som hele tiden byder på nye krav og udfordringer. Vi sætter fokus på et anerkendende og rummeligt miljø, hvor børnene mødes af omsorgsfulde og nærværende voksne. Åbenhed, humor og faglighed kendetegner Saxoly.

I vuggestuen er vi 5 stuer og vi er inddelt i 2 teams. På hver stue er vi 2 pædagoger og 1 medhjælper. Vi har ansat 1 fast eftermiddagsflyver i hvert team der understøtter ved ferie og sygdom. Vi samarbejder og har aktiviteter på stuen og på tværs i teamet.

Vi arbejder med

  • selvhjulpenhed i hverdagen
  • sproglig udvikling med fokus på dialogisk læsning, ugle og sætte ord på i alle sammenhæng
  • motorik, krop og bevægelse i mindre grupper og rytmik med vores fantastiske snart færdige gødselspædagog
  • vi inddrager alle vores læringsmiljøer ude og inde som vi har i vores skønne omgivelser.

Vi tilbyder et dejligt arbejdsmiljø, med faglig nysgerrighed og samarbejde om opgaverne i huset.

Vi søger 1 kollegaer der er uddannet pædagog og brænder for det gode vuggestueliv. Om du er erfaren eller nyuddannet er underordnet, bare du er engageret og nærværende i dit pædagogiske arbejde. Har overblik, høj faglighed og forståelse for inklusion og kan tage pædagogiske initiativer. Det er en fordel hvis du arbejder struktureret. Vi er en personalegruppe med mange forskellige kompetencer og måske har du en særlig kompetence, du kan bidrage med.

Faglig og personlig udvikling vægter vi højt. Vi afholder MUS-samtaler årligt, ugentlige planlægningsmøder, hvor vi tilrettelægger det pædagogiske arbejde og personalemøder 9 gange årligt, 2 pædagogiske dage og månedlige ressourceteams-møder med sparring på vores praksis, hvor fagpersonale deltager og sundhedsordning gennem Falck Health Care.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt: Pædagogisk leder Ditte Andersen på 20198981 og aftal gerne et besøg.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med BUPL. Der indhentes straffeattest og børneattest på den der indstilles til stillingen.

Ansøgningsfrist: 25. november 2020 Ansættelsessamtaler: løbende

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.