Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SCADA-udvikler med el-teknisk viden - Aarhus/Aalborg

Jobbeskrivelse

Har du en el-teknisk eller ingeniørmæssig baggrund, og kunne du tænke dig at lave SCADA-løsninger for komplekse logistiske systemer brugt af post- og pakkecentraler verden over?

Så bliv SCADA-udvikler på BEUMER Groups kontor i Aarhus eller i Aalborg.

Velkommen til BEUMER Group

Hos BEUMER Group er vi globale frontløbere inden for intralogistiske systemer, og vi har serviceorganisationer i 26 lande på verdensplan. Her er vores SCADA-løsninger en del af den samlede softwareleverance, der giver vores internationale kunder grafisk overblik over alt fra enkeltstående sorteringssystemer til hele lufthavnsterminaler.

Byg nye SCADA-løsninger for specifikke kunder
Du bliver en del af SW Logistic Projects, hvor du laver SCADA-løsninger på vores egen platform, som er programmeret i C# med Visual Studio. Som en del af større og mindre projekter er du en del af et software team som laver den komplette software pakke til nye løsninger, hvor du vil være ansvarlig for at udarbejde SCADA-systemet.

Det betyder, at du henter information på tværs af organisationen omkring den kundespecifikke løsning og samarbejder tæt med dit projektteam – både omkring tidsstyring og projektets fremdrift.

Bliv en del af et solidt specialistnetværk
I BEUMER Groups software division får du godt 150 dedikerede softwarekolleger. Du har både mulighed for at blive en del af kontoret i enten Aalborg eller Aarhus. Uanset hvor du arbejder fra, bliver du en del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab på tværs af BEUMER Group.

Erfaring med SCADA, automation og PLC

 • Du har en el-teknisk eller ingeniørmæssig baggrund, fx som elinstallatør, elektroingeniør el.lign., eller også har du en udviklerbaggrund og el-teknisk erfaring med automationsløsninger. Vi bruger primært Siemens PLC (S7/TIA).
 • Du har tidligere stiftet bekendtskab med SCADA-udvikling, automation og PLC og kan strukturere store datamængder.

 • Interesseret?
  Send CV og ansøgning hurtigst muligt via linket. Vi inviterer kandidater til samtale løbende

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Jensen, Head of SW Logistic Projects, på tlf. 30 17 93 56.

  Vi glæder os til at byde dig velkommen!

  BEUMER Group
  Conveying, loading, palletering, pakning, sortering og distribution  – BEUMER Group er førende inden for udvikling og fremstilling af højteknologiske intralogistiske systemer til globale markeder. Vores medarbejdere differentierer sig ved deres evne til at levere innovative løsninger til vores kunder. Det kan de, fordi de kender branchen og brænder for at udvikle og udvide deres viden løbende. Vi understøtter den høje standard gennem teamwork, gensidig respekt og en arbejdskultur, der er baseret på tillid og betyder stabilitet og tryghed for vores medarbejdere. Vores fælles mål er at implementere enestående og innovative projekter over hele verden.

  Jeg er interesseretFortrolighedspolitik


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.