Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Scanningsjordemoder til byens lækreste jordemoderklinik

Moderliv søger erfarne scanningsjordemødre/sonografer til deltid/fuldtidsstilling eller som timelønnet. Ansættelse snarest eller efter nærmere aftale.

Moderliv er en jordemoderledet scannings- og jordemoderklinik med bosæde i hjertet af København. Klinikken tilbyder, ud over graviditetsscanninger, også bl.a. jordemoderydelser, graviditetstræning, efterfødselstræning, fødselsforberedelse og ammevejledning.

Moderliv lægger stor vægt på et højt fagligt niveau, fleksible og individuelle løsninger for gravide og barslende kvinder. Vi arbejder ud fra et jordemoderfagligt fokus i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Vi er et energisk og kreativt team, som prioriterer et godt arbejdsmiljø, faglig sparring og udvikling.

Sonograferne skal selvstændigt foretage forskellige former for ultralydsscanning. Fx. Kønsscanning, terminsscanning, tryghedsscanning, 2D, 3D/4D scanninger. Der er mulighed for fleksible vagter.

Timer/ugen: vi søger deltid, fuldtid samt timelønnet.

Er du interesseret og ønsker at høre mere om stillingerne, så kontakt os endelig på telefon 88638838 eller mail kontakt@moderliv.dk.

Nærmeste Leder: jordemoder Nanna Cathrine Olesen og jordemoder Gitte Reck-Magnussen

 

Kontaktoplysninger:

Moderliv ApS

Gothersgade 89, 1. sal.

1123 København K

 

Email: kontakt@moderliv.dk

Telefon: 88 63 88 38

Website: moderliv.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her