Scanningsjordemoder til byens lækreste jordemoderklinik

Moderliv søger erfarne scanningsjordemødre/sonografer til deltid/fuldtidsstilling eller som timelønnet. Ansættelse snarest eller efter nærmere aftale.

Moderliv er en jordemoderledet scannings- og jordemoderklinik med bosæde i hjertet af København. Klinikken tilbyder, ud over graviditetsscanninger, også bl.a. jordemoderydelser, graviditetstræning, efterfødselstræning, fødselsforberedelse og ammevejledning.

Moderliv lægger stor vægt på et højt fagligt niveau, fleksible og individuelle løsninger for gravide og barslende kvinder. Vi arbejder ud fra et jordemoderfagligt fokus i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Vi er et energisk og kreativt team, som prioriterer et godt arbejdsmiljø, faglig sparring og udvikling.

Sonograferne skal selvstændigt foretage forskellige former for ultralydsscanning. Fx. Kønsscanning, terminsscanning, tryghedsscanning, 2D, 3D/4D scanninger. Der er mulighed for fleksible vagter.

Timer/ugen: vi søger deltid, fuldtid samt timelønnet.

Er du interesseret og ønsker at høre mere om stillingerne, så kontakt os endelig på telefon 88638838 eller mail kontakt@moderliv.dk.

Nærmeste Leder: jordemoder Nanna Cathrine Olesen og jordemoder Gitte Reck-Magnussen

 

Kontaktoplysninger:

Moderliv ApS

Gothersgade 89, 1. sal.

1123 København K

 

Email: kontakt@moderliv.dk

Telefon: 88 63 88 38

Website: moderliv.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Jordemoder søges til 28 timers stilling.

SELLMER KLINIK ApS

København
Vi søger en medarbejder, til at varetage inseminationer, scanninger, journalsamtaler, samt svare mails og telefonopkald her på fertilitetsklinikken. Vi leder efter en person som er fleksibel, omsorgsfuld, imødekommende og rummelig. Du skal kunne arb...
Indrykket:4. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Jordemødre til Fødegangen/Fødemodtagelsen, Herlev Hospital

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling

Nyt Mor-Barn-Center kan blive rammen om dit fremtidige virke som jordemoder. Som jordemoder har du, netop nu, en unik mulighed for at være med til at forme fremtidens fødested på Herlev Hospital. Vi søger jordemødre til Fødegangen Fødemodtagelsen. I...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018

Sonograf - jordemoder/sygeplejerske - søges til Herlev Hospital

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling

Sonograf (jordemoder sygeplejerske) søges til Afsnit for Føtalmedicin, Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Herlev Hospital Vi søger ny sonograf, da en af vores kollegaer går på barsel og vi udvider vores kapacitet til oplæring og uddannelse af sonog...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:20. april 2018