Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Scanningsoperatører

Scanningsoperatører til Rigsarkivet 
Rigsarkivet er Danmarks fælles hukommelse. Vi arbejder med indsamling, bevaring og formidling af Danmarks skriftlige kulturarv, som omfatter næsten 1000 års autentisk dokumentation i form af dokumenter, data, billeder, kort mv. Samlingerne stilles til rådighed for alle. Vores mål er, at Rigsarkivet i 2025 skal være et fuldt digitalt nationalarkiv.
 
Derfor søger vi to dygtige scanningsoperatører til Rigsarkivets afdeling i København pr. 1. marts 2018. Stillingerne er tidsbegrænset til 30. april 2020. Arbejdsstedet er Slotsholmen i København.   
 
Stillingerne er placeret i afdelingen for Brugerservice og Formidling, området for Sekretariat, Forskning og Arkivadgang.  
 
Opgaverne 

 • Scanning og fotografering af arkivalier 
 • Gennemføre kvalitetskontrol af de scannede filer 
 • Løbende ajourføring af projektstyringsværktøj i Excel 
 
Kvalifikationer 
 • Du har erfaring med at scanne eller fotografere arkivalier eller noget tilsvarende 
 • Du har erfaring med eller kendskab til billedredigeringsprogrammerne ACDSee, Irfanview, Capture One, BatchCrop eller tilsvarende programmer 
 • Du har gode grundlæggende it-kundskaber 
 • Du er vant til at bruge Excel 
 
Opgaverne kræver, at du som person er: 
 
 • Tålmodig  
 • Omhyggelig og struktureret i tilgangen til dit arbejde 
 • Effektiv 
 • Kvalitetsbevidst 
 • God til at samarbejde 
 
Ansættelsesvilkår 
Stillingen vil blive besat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Serviceforbundet efter principperne for ny løn. Stillingen er indplace­ret i basisløngruppe 1, og månedslønnen på fuld tid 37 timer/uge udgør p.t. 20.494,00kr. Hertil kommer pensionsordning. 
 
Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen.
 
Vi indhenter straffeattest.

 
Ansøgning  
Du skal søge stillingen via Rigsarkivets rekrutteringssystem på http://www.sa.dk under ’OM OS´ og derefter ’Job hos Rigsarkivet’. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ’Søg stillingen’ nederst på siden. 
 
Ansøgningen skal indeholde fuldstændigt CV og dokumentation for relevante faglige kvalifikationer. Ansøgning med bilag skal være fremme senest 10. februar 2018. 
 
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås hos projektleder Kasper Bach Nielsen på tlf. 41 71 72 56 
 
Du kan læse mere om Rigsarkivet på http://www.sa.dk. ;
 
Rigsarkivet tilstræber at få så bred en sammensætning af personalet som muligt, hvorfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen. 
 
Rigsarkivet er en styrelse og institution under Kulturministeriet, der har til formål at sikre bevaringen af arkivalier til brug for fremtidig forskning, at stille arkivalier til rådighed for myndigheder og publikum samt at udøve forskning og udbrede kendskabet til forskningens resultater. Rigsarkivet har ca. 230 medarbejdere fordelt på 5 adresser; to i Jylland, en på Fyn og to i København.  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her