ScanPeople søger CNC-Drejer til Maskinfabrikken Metalteknik

ScanPeople søger en CNC-Drejer med kendskab til programmering i MasterCam - til vikariat hos Maskinfabrikken Metalteknik – et spændende job i en stabil og god virksomhed. 

Om jobbet:
Du får ansvar for programmering, forberedelse, opstilling og igangsætning af komplekse emner for serieproduktion, der kører 24/7. Du vil stå med ansvaret for en stor langdrejer, samt enkelte fræse opgaver. Du tilbydes en central rolle, med både spændende og fagligt udfordrende opgaver, i en virksomhed med tætte relationer og et afslappet miljø.

Du værdsætter resultater, personlig udvikling og fungerer godt i et team såvel som selvstændigt.

Kvalifikationer:

  • Du er uddannet industritekniker / maskinarbejder / værktøjsmager / finmekaniker eller tilsvarende.
  • Du har kendskab til programmering / opstilling af CNC-multiaksel drejebænke.
  • Du har hænderne skruet rigtigt på og har flair for teknik.

Personlig profil:

  • Du er meget omhyggelig og ansvarsbevidst.
  • Du er kvalitetsbevidst.
  • Du har faglig stolthed.
  • Du sætter pris på at arbejde selvstændigt.
  • Du tilrettelægger og løser dine opgaver systematisk og har lyst til faglige udfordringer.

Virksomheden tilbyder:

  • Lønpakke efter kvalifikationer.
  • At være en del af en virksomhed, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor der er plads til alle.

Ansøgning:

Finder du ovenstående ligeså spændende som os og er du klar til nye udfordringer, skal du via linket indtaste dine oplysninger og uploade ansøgning og CV.
http://www.scanpeople.axp.dk/index.php?axp_act=adetails&version=1&axp_recruitment_references[]=10204

For yderligere information, kan Andreas Sølling eller Christian Behrenthz Olesen fra ScanPeople kontaktes på telefon; 43 31 00 71. Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt, men vi venter på den rette. Vi kalder løbende til samtale, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Om Maskinfabrikken Metalteknik:

Maskinfabrikken Metalteknik er en rummelig arbejdsplads, hvor alle vores medarbejdere er selvstændige og har frihed indenfor fastlagte rammer. Vi har 20 års erfaring som underleverandør.

Læs mere om virksomheden her: http://www.metalteknik.dk   

Om ScanPeople:
ScanPeople er en solid og dynamisk danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma. Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration.

Læs mere om ScanPeople her: www.scanpeople.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

ScanPeople søger CNC-Tekniker til ALULINE A/S

SCANPEOPLE ApS

Høje-Taastrup
ScanPeople søger en CNC-Tekniker til nyoprettet stilling hos ALULINE A S et spændende job med stort udviklingspotentiale! Om jobbet: Du får ansvar for forberedelse, opstilling og igangsætning af komplekse emner for serieproduktion, der kører 24 7, t...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

Industriteknikere med CNC erfaring - Gerne erfaring med OKUMA drej / fræs - Vikariater i Nordsjælland

SCANPEOPLE ApS

Høje-Taastrup
Hos ScanPeople har vi meget travlt med at servicere vores kunder med vikarer. Vores kunders efterspørgsel efter assistance er kraftigt stigende. Vi søger derfor til konkrete kunder beliggende i Nordsjælland efter industriteknikere med CNC erfaring -...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018

CNC - Programmering dreje/fræs

Jobagenterne

Roskilde
Kunden har rygende travlt, og søger derfor en rigtig dygtig industriteknikker maskinarbejder der kan betjene CNC dreje og fræser, og kan programmere i Cad cam til dreje og fræser med Fanuc styring. Du tilbydes et godt og stabilt job i en nyere virks...
Indrykket:14. marts 2018
Udløbsdato:9. maj 2018