Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ScanPeople søger CNC-Tekniker til ALULINE A/S

ScanPeople søger en CNC-Tekniker til nyoprettet stilling hos ALULINE A/S – et spændende job med stort udviklingspotentiale! Om jobbet: Du får ansvar for forberedelse, opstilling og igangsætning af komplekse emner for serieproduktion, der kører 24/7, troubleshooting og produktionsoptimering på bl.a. Mazak CNC-bearbejdningsmaskiner.

Du tilbydes en central rolle, med både spændende og fagligt udfordrende opgaver, i en virksomhed med en topmoderne maskinpark, som er under stor udvikling.

Du værdsætter resultater, personlig udvikling og fungerer godt i teamwork.

Kvalifikationer:

 • Du er uddannet industritekniker/maskinarbejder/værktøjsmager/finmekaniker eller tilsvarende
 • Du har opnået en betydelig erfaring inden for programmering/opstilling af CNC-fræsere/multiaksel drejebænke med Y-akse og sub-spindle
 • Du har hænderne skruet rigtigt på og har flair for teknik

Personlig profil:

 • Du er omhyggelig og ansvarsbevidst
 • Du er kvalitetsbevidst
 • Du har faglig stolthed
 • Du sætter pris på at arbejde selvstændigt
 • Du tilrettelægger og løser dine opgaver systematisk og har lyst til faglige udfordringer

Virksomheden tilbyder:

 • Lønpakke efter kvalifikationer
 • Grundig oplæring i virksomhedens produkter, inden du bliver 100 % selvkørende
 • Alsidigt arbejde med mange udfordringer og gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
 • Høj grad af frihed til planlægning af eget arbejde
 • At være en del af en virksomhed, der lægger vægt på et godt arbejdsmiljø, med en velfungerende personaleforening

Ansøgning:

Finder du ovenstående lige så spændende som os og er du klar til nye udfordringer, så er du velkommen til at sende CV og en motiveret ansøgning på mail til info@scanpeople.dk. Venligst skriv i ansøgningen, hvor du har set annoncen. For yderligere information, kan Christian Behrenthz Olesen eller Rikke Jakobsen fra ScanPeople kontaktes på telefon; 43 31 00 71.  Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Opstart: 

Hurtigst muligt, men vi venter på den rette kandidat. Vi kalder løbende til samtale, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Om virksomheden:

Aluline A/S er førende inden for bearbejdning af aluminium. Vi udvikler og fremstiller højt specialiserede produkter til en lang række internationale virksomheder primært inden for elektronik, automotive, defence og medico.

Aluline A/S råder i dag over mere end 10.000 m2 moderne produktionsfaciliteter der bl.a. rummer værktøjs- & udviklingscenter, produktionsafdelinger for CNC, konventionel bearbejdning, overfladebehandling og montage. Virksomheden beskæftiger ca. 100 medarbejdere.

www.aluline.com

Om ScanPeople: ScanPeople er en solid og dynamisk danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma. Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration.

www.scanpeople.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her