Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ScanPeople søger en maskiningeniør til Westrup A/S

ScanPeople søger maskiningeniør til Westrup A/S

Westrup A/S er i gang med spændende og seriøse udviklingsplaner, hvorfor du som team-medlem i engineering-afdelingen vil opleve en løbende udvikling, fagligt såvel som personligt, og vil være en del af drivkraften i den kontinuerlige optimering af virksomhedens produkter og produktion.
Virksomheden tegner i Inventor og bruger IFS som ERP-system.

JOBBESKRIVELSE

Din primære rolle i engineering-afdelingen bliver at sørge for, at virksomhedens produkter løbende optimeres i forhold til produktionsomkostninger, design samt input fra kunder og resten af organisationen. Derudover, vil du i mindre omfang indgå i løsningen af engineering-teamets øvrige opgaver, som består af tilpasning af produkter til kundeønsker samt support til både projekt-, udviklings- og salgsafdelingerne.

DU VIL BESKÆFTIGE DIG MED AT

 • Gennemføre produktoptimering af produktprogram
 • Optimere produktionsgrundlag for produktprogram
 • Udfordre og optimere konstruktions- og produktionsprocesser
 • Sikre, at maskiner er designet i henhold til maskindirektiv
 • Bistå med beregninger af stålkonstruktioner
 • Proaktivt understøtte afdelingen i at opfylde de til gældende KPI’er
 • Hjælpe kunder, interne såvel som eksterne, med teknisk bistand
 • Udarbejde simplified modeller
 • Udarbejde målskitser
 • Udføre kundetilpassede konstruktioner på maskiner og udstyr

KVALIFIKATIONER
Den rette kandidat til stillingen har en uddannelsesmæssig baggrund som maskiningeniør eller anden relevant uddannelse og gerne flere års praktisk erfaring fra en lignende stilling.

DEN IDEELLE KANDIDAT

 • Har erfaring med produkt- og produktionsoptimering
 • Har erfaring som Inventor-bruger med kendskab til pladebearbejdning
 • Har erfaring inden for CE-godkendelser, maskindirektiver og risikovurderinger
 • Har erfaring med Lean, Kaizen, 5S, Poka-yoke eller 6-Sigma
 • Har kendskab til kundetilpasset ordreproduktion af industrielt procesudstyr
 • Har kendskab til hydraulik, pneumatik, el-teknik samt P&I- og el-diagrammer
 • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale (engelsk er koncernsprog)
 • Er ivrig efter at lære og udvikle sig

VIRKSOMHEDEN TILBYDER

Fastansættelse i en virksomhed med et godt arbejdsklima og en uformel omgangstone. Din dagligdag vil være i vores nye kontorbygning i Slagelse, tæt på motorvejen og kun 2 km fra stationen, lige ved siden af vores produktionsfaciliteter. Der er en god personaleforening og skøn kantine på adressen. 37 timers arbejdsuge med flex-ordning og med et minimum af rejseaktivitet.

OPSTART

Hurtigst muligt, men Vi venter på den rette kandidat. Vi kalder løbende til samtale, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

ANSØGNING
Finder du ovenstående lige så spændende som os og er du klar til nye udfordringer, så er du velkommen til at sende CV og en motiveret ansøgning på mail til info@scanpeople.dk.

Venligst skriv i ansøgningen, hvor du har set annoncen.
For yderligere information, kan Christian Behrenthz Olesen fra ScanPeople kontaktes på telefon:
43 31 00 71.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

OM WESTRUP
Westrup er blandt verdens førende inden for udvikling og fremstilling af maskiner og anlæg til den globale procesindustri inden for korn- og frøbehandling. Produktprogrammet indeholder udstyr fra manuelt betjente maskiner til fuldautomatiserede turnkey-anlæg, og vores ydelser dækker alt fra engineering til komplet projektansvar.

Westrup-koncernen har 135 ansatte primært i Slagelse samt en række datterselskaber, agenter og distributører fordelt over hele verden. Den primære produktion sker i Danmark suppleret af et søsterselskab i Indien. Du kan læse mere om Westrup på:

WWW.WESTRUP.COM

OM SCANPEOPLE

ScanPeople er en solid og dynamisk danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement.

Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma. Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Projektledere med maskinteknisk baggrund

SCANPEOPLE ApS

Høje-Taastrup
ScanPeople mærker en stigende efterspørgsel efter Ingeniører og Projektledere med maskinteknisk baggrund. Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med kvalificeret arbejdskraft. Efterspørgsel efter vores assistance er krafti...
Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

ScanPeople søger en maskiningeniør til Westrup A/S

SCANPEOPLE ApS

Høje-Taastrup
ScanPeople søger maskiningeniør til Westrup A S Westrup A S er i gang med spændende og seriøse udviklingsplaner, hvorfor du som team-medlem i engineering-afdelingen vil opleve en løbende udvikling, fagligt såvel som personligt, og vil være en del af...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Havarikommissionen for Civil Luftfart og Jernbane søger teknisk luftfartshavariundersøger

Havarikommissionen for Civil Luftfart og Jernbane

Havarikommissionen søger en teknisk luftfartshavariundersøger med viden om flytekniske systemer og vedligeholdelseserfaring med luftfartøjer. Et job med nationale og internationale udfordringer Er du til varierende og udfordrende arbejdsopgaver blan...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:4. april 2018

INGENIØR - Professionelle løsninger til industrien

MAX FODGAARD A/S

Max Fodgaard A S søger en Ingeniør til vores kontor i Hvidovre med start snarest muligt Som ingeniør hos os, vil du arbejde som teknisk back-up for den interne og eksterne sælgerstab og tværfagligt mellem selskabets kran- og løftegrejsafdeling. Jobb...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Test System Engineer in Devices & Supply Chain Management

NOVO NORDISK A/S

Are you looking for a job where you play a key role in ensuring the quality of devices before they reach the hands of millions of people living with diabetes worldwide? Then we encourage you to keep reading as we are opening a new position as Equipm...