ScanPeople søger for vor samarbejdspartner flere Serviceteknikere (El / Elektro)

Vores kunde er i udvikling og søger derfor en ny medarbejder til deres team. Vi søger selvstændige, initiativrige, servicemindede og proaktive teknikere til Storkøbenhavnsområdet.

Hovedarbejdsopgaver:

Det forventes, at virksomhedens tekniker aktivt ønsker at deltage i et stærkt team til montage, eftersyn, reparation og vedligeholdelse.

Faglige kvalifikationer:

 • Faglig uddannelse som Automatiktekniker, Industrielektriker, Elektriker, Elektromekaniker eller lignende, med lyst til og evner inden for elektrisk / elektro arbejde
 • Erfaring med service indenfor lignende typer job
 • Gode kommunikationsevner
 • Kørekort er et krav

Personlige kvalifikationer:

 • Selvstændig person, som er selvkørende
 • Proaktiv
 • Du forstår at motivere dig selv
 • Godt og smilende humør

Virksomheden tilbyder: 

 • Gode, stabile arbejdsvilkår
 • Et selvstændigt job med frihed under ansvar i et mindre team af dynamiske og dygtige kollegaer
 • Et udviklende og krævende job i en resultatorienteret virksomhed
 • Et velfungerende og godt arbejdsmiljø

Opstart:

Hurtigst muligt, men vi venter på den rette. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler, så kontakt os allerede i dag og hør om dine muligheder.

Ansøgning:

Finder du ovenstående stilling ligeså spændende som os og er du klar til nye udfordringer, er du velkommen til, at sende CV og en motiveret ansøgning med mail til info@scanpeople.dk - For yderligere information kan Flemming Juliussen fra ScanPeople kontaktes på telefon 43 31 00 71 – http://www.scanpeople.dk

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Om ScanPeople:

ScanPeople er en solid og dynamisk danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde. Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. 

Vi har med ScanPeoplesblå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor   Industri, Medico, Teknik og Pharma.

Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale indenfor Salg, Marketing, Kontor og Administration.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

ScanPeople søger efter Automatikteknikere, Elektronikfagteknikere og Serviceteknikere

SCANPEOPLE ApS

Høje-Taastrup
Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med kvalificeret arbejdskraft. Efterspørgslen efter vores assistance er kraftigt stigende - Vi søger i den forbindelse løbende efter kvalificerede og engagerede automatikteknikere, El...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:25. april 2018