Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ScanPeople søger Industri laboranter til Længerevarende vikariat i spændende virksomhed beliggende i Nordsjælland

Hos ScanPeople har vi meget travlt med, at servicere vores kunder med vikarer. Vores kunders efterspørgsel efter assistance er kraftigt stigende.

Vi søger derfor til konkret kunde beliggende i Nordsjælland efter kvalificerede og engagerede vikarer.

Er du en talentfuld laborant? Kunne du tænke dig at arbejde med analyser? hvis ja, så vil et vikariat som Industri laborant i en spændende produktion måske være noget for dig.

Primære opgaver
Som laborant vil du indgå i et driftteam som omfatter laboranter og produktionsteknikere, der producerer og kvalitetskontrollerer de materialer, der bruges til analyserne.

Som laborant vil du blive oplært i en del af teamets forskellige analyser, og du vil efterfølgende få medansvar for at planlægge og gennemføre disse analyser.

Periodevis er der mulighed for at blive involveret i projektarbejde i forbindelse med test af nye materialer og analysemetoder.

Kvalifikationer
Du er uddannet laborant og brænder for dit arbejde. Det er ikke så vigtigt, hvor meget erfaring du har – blot du har lyst til en spændende og afvekslende hverdag, hvor prioriteterne kan skifte med kort varsel. Ligeledes skal du være omstillingsparat i den forstand, at vores kunder skal serviceres kompetent og professionelt. Du skal have en ansvarlighed for og stolthed i at nå dit analysearbejde til aftalt tid. 

Personligt

Flexibel, og med godt humør. Skal kunne arbejde både selvstændigt, og i teams. Det er en stor fordel hvis du er vant til produktionsmiljø, dvs. overblik over opgaver, og prioritetsforståelse og vant til at overholde tider/deadlines.

Løn

Som vikar ansættes og aflønnes du af ScanPeople. Lønniveau er i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer. Der vil  være tale om længerevarende vikariater.

Du kan søge yderligere information om ScanPeople på http://www.scanpeople.dk

Vi kalder løbende til samtale og er du er interesseret i, at høre mere om dine muligheder er du meget velkommen til, at kontakte Flemming Juliussen på telefon 43 31 00 71 eller via mail: info@scanpeople.dk 

På forhånd tak og vi ser frem til, at høre fra dig!

Om ScanPeople:

ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde.

Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma.

Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale inden for Salg, Marketing, Kontor og Administration.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Data Engineer for Analytical laboratory

Novo Nordisk A/S

Ballerup
Do you have the courage to drive a digital innovation agenda in Oral Protein Formulation (OPF) and do you want a key position in a R D organisation? Do you have experience with programming, data collecting, databases design and big data handling and...
Indrykket:16. oktober 2018
Udløbsdato:29. oktober 2018