Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ScanPeople søger Tavlebyggere og serviceteknikere (mekanik og el / automatikteknikere) til spændende virksomheder beliggende i Storkøbenhavn

Hos ScanPeople har vi travlt og søger i øjeblikket efter flere serviceteknikere og tavlebyggere til spændende virksomheder beliggende i Storkøbenhavn.

Der er tale om kortere og længerevarende vikaransættelser. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til overenskomst.

Faglige kvalifikationer:

  • Montageopgaver.

Udover de faglige kvalifikationer i forhold til den enkelte stilling, forventer vi at du har følgende kompetencer og personlige egenskaber:

  • Er fleksibel, og villig til at yde en ekstra indsats når det kræves i forhold til virksomhedens kunder.

  • Gode samarbejdsevner og lyst til at arbejde i et team, hvor løbende forbedringer er en del af hverdagen.

  • Ser muligheder og løsninger, frem for problemer.

Opstart: 

Vi ansætter løbende og kalder løbende til samtale, så send hellere din ansøgning i dag end i morgen.

Ansøgning Finder du ovenstående ligeså spændende som os og er du klar til nye udfordringer, er du velkommen til, at sende CV med mail til info@scanpeople.dk - For yderligere information kan Flemming Juliussen eller Christian Behrenthz Olesen fra ScanPeople kontaktes på telefon 43 31 00 71 – www.scanpeople.dk

Om ScanPeople:

ScanPeople er en solid og dynamisk, danskejet virksomhed i Scanavo gruppen. Vi er yderst servicemindede og kompetente rådgivere. En af ScanPeoples store styrker er medarbejdernes meget forskelligartede baggrunde.

Vi besidder et vidtrækkende rekrutteringsnetværk og en bred erfaring med vikarassistance, search, rekruttering, interim management og outplacement. 

Vi har med ScanPeoples blå division valgt at specialisere os i at levere personale indenfor Industri, Medico, Teknik og Pharma.

Yderligere information findes på www.scanpeople.dk – Her kan du i tillæg finde ScanPeoples grønne division som er specialiseret i at levere personale inden for Salg, Marketing, Kontor og Administration.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her