Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Schneider Electric søger serviceorienterede CTS-teknikere til teams i hele landet

Har du en el-teknisk baggrund, flair for IT samt stor lyst til at yde førsteklasses service inden for energioptimering og bygningsautomation? Brænder du for at arbejde med grøn omstilling og energioptimering sammen med de dygtigste kollegaer i branchen, og vil du have adgang til den nyeste teknologi og produkter på markedet for bygningsautomation? Så er du godt på vej til dit nye job som kørende tekniker hos Schneider Electric!

 

Om jobbet 

Som servicetekniker får du ansvaret for at servicere og vedligeholde løsninger inden for energioptimering af bygningsautomatik/BMS-anlæg. Ud fra kundernes ønsker foretager du installation af software og hardware, idriftsætter og indregulerer anlæg og gennemfører ombygninger og udvidelser. 

Du tilknyttes et af Schneider Electrics kontorer i enten Ballerup, Aarhus eller i Odense, men til dagligt kører du direkte ud til kunden fra din egen bopæl.

Det er din fornemste opgave at være Schneider Electrics ansigt ude hos kunderne. Du yder ikke blot den nødvendige service, men du bidrager med rådgivning til kunderne, og du benytter din erfaring og faglige kompetence til at komme med forslag til energiforbedringer og optimeringer.

 

Om Schneider Electric

Schneider Electric er global specialist i energioptimering. Vi er en innovativ energikoncern, der har stort fokus på klimarigtige løsninger, og som gør en indsats for at sikre et bæredygtigt samfund med grøn energi.

Som servicetekniker ansættes du i Digital Energy, og her leverer vi innovative løsninger inden for effektiv energistyring. Vi er førende på markedet og arbejder passioneret med at skabe de bedste løsninger og yde førsteklasses service for vores kunder.

Vi udvikler os hele tiden, og du kommer med på en rejse, hvor vi løbende forbedrer vores serviceydelser, vores anvendelse af teknologi og - naturligvis - digitaliseringen af vores forretning.

Digital Energy er opdelt i 7 segmenter, der retter sig mod hver sin kundetype og deres særlige behov:

Segmenter

Eksempler på kundetyper

Eksempler på karakteristika/fokus

Generelle bygninger

Hoteller, boligkomplekser, indkøbscentre, kontorbygninger

Omkostningsfokus, benchmark af performance

Healthcare

Regioner/hospitaler

Høje dokumentationskrav, cyber security

Kommuner

Kommuner

Fokus på energibesparelser

Pharma

Medicinalvirksomheder

Høje dokumentationskrav

Specielle bygninger

Datacentre, produktionsvirksomheder

Cyber security, pålidelighed

Stat

Forsvaret, styrelser

Mange sites tilsluttet få centrale systemer

Uddannelse

Universiteter

Systemintegration, højt specialiserede rum, mange zonestyringer

Lige nu søger vi teknikere til flere af disse teams:

 

Generelle bygninger

Her leder vi efter 4 serviceteknikere: 3 i Hovedstadsområdet, 1 i Trekantområdet

Her er en særlig mulighed for dig, der har mindre erfaring fra området, men har mod på at lære nyt. Du er evt. nyuddannet eller har et par års erfaring fra et teknisk arbejdsområde.

 

Healthcare

Her søger vi 2 serviceteknikere i hhv. Trekantområdet og i Aarhus-området

Du skal helst have erfaring inden for healthcare. Du trives med at arbejde med få, men store kunder med kritiske anlæg og 24/7 service.

 

Specielle bygninger

Her søger vi 2 serviceteknikere i hhv. Trekantområdet og på Fyn (Odense)

På dette område er det vigtigt, at du forstår sammenhænge i komplekse systemer, og at du kan arbejde struktureret under pres.

 

Uddannelse

Her leder vi efter 1 servicetekniker med lokation omkring Aarhus (Midtjylland/Nord for Aarhus).

Her arbejder du bl.a. med højt specialiserede rum, såsom laboratorier med forsknings- og testforsøg.

Bygningerne indeholder ofte mange zonestyringer, og vores teknikere skal kende sammenhængen mellem bedre indeklima og bedre indlæring.

 

Fælles for alle vores serviceteknikere  

Du har en baggrund som maskinmester, elektriker, automatiktekniker eller CTS-tekniker - eller du har en anden baggrund, som understøtter opgaverne inden for bygningsautomation. Du har desuden erfaring med digitale løsninger, programmering og god indsigt i bygningsfunktioner som varme, ventilation, køling mv. 

Du er en serviceorienteret holdspiller, og dit engagement, din gejst og dit gåpåmod skinner igennem i det daglige. Du er god til at arbejde selvstændigt, og du kan tilrettelægge din egen arbejdsdag. Du kan tale med kunder og kollegaer på alle niveauer, fordi du er imødekommende og dygtig til at bruge din faglige viden. Du trives kort sagt i rollen som betroet sparringspartner.

Endelig er det vigtigt, at du behersker både dansk og engelsk, samt at du har kørekort og en ren straffeattest.

 

Yderligere information 

For den rette ansøger vil der være tale om et selvstændigt job, hvor du løbende udfordres af spændende opgaver. Der er tale om en stilling med fleksible arbejdsforhold i en organisation med dygtige og imødekommende kollegaer. Du får vide rammer, vi er gode til tage imod nye kollegaer, og vi sikrer dig en professional onboarding med målrettet træning.

Vi tilbyder gode faglige og personlige udviklingsmuligheder og løn efter kvalifikationer. Du får desuden en god pension og sundhedsordning, fritvalgsordning samt PC, værktøj, telefon mv.  

Vi giver vores medarbejdere mulighed for at bruge deres dømmekraft, gøre det bedste for vores kunder og få mest muligt ud af deres energi. Vi lægger vægt på mangfoldighed og retfærdighed. Vi sætter pris på forskelle og byder alle kandidater velkomne.

Du kan læse mere om Schneider Electric på www.se.com/dk

 

Vi ser frem til at høre fra dig 

JKS CAREER er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge en af disse spændende stillinger, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Skriv meget gerne, hvilket segment og område du er mest interesseret i at arbejde i.

Ansættelse sker hurtigst muligt, og vi indkalder løbende relevante kandidater, så vi opfordrer dig til at søge snarest muligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Jeanette Møller Demuth på telefon: 30 85 12 93 eller mail: jmd@jks.dk for henvendelser vedrørende stillingerne i Jylland og på Fyn samt chefkonsulent Julia Budolfsen på telefon: 30 85 12 91 eller mail: jhb@jks.dk for henvendelser vedrørende stillingerne på Sjælland. 

Mellem d. 23/12-2020 og d. 3/1-2021 bedes du sende en mail, hvis du har spørgsmål.

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.