Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SCIENCE Uddannelse søger 2 studerende

Studie- og karrierevejledningen på Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet (SCIENCE) søger to studerende en pr. 1. juni 2018 og en pr 1. august 2018.

Studie- og karrierevejledningen er en af fire sektioner i SCIENCE Uddannelse. Vi består af et team af 16 fastansatte medarbejdere, 4 studerende og en leder. Vores primære opgave er at udvikle og drifte studieunderstøttende initiativer og aktiviteter på fakultetet. Vi arbejder med studie- og karrierevejledning, studieintroduktion, kommunikation & web og meget andet. Vi samarbejder desuden med den øvrige studieadministration om løbende udvikling af administrative processer, som har betydning for de studerendes uddannelsesforløb og trivsel.

Den ugentlige arbejdstid er gennemsnitlig 12 timer fordelt hen over året. Du planlægger dine faste arbejdstider for hvert semester/blok sammen med de faste medarbejdere, så der er balance mellem dine arbejdsopgaver og dit studie.

Dine arbejdsopgaver bliver primært at hjælpe med:

  • Klargøring af kursusmateriale, booke lokaler, redigere og vedligeholde evalueringsskemaer, løbende opdatere tilmeldingssystem mv.
  • Skrive korte tekster til web, opdatere web og oprette arrangementer på Facebook
  • I mindre omfang at svare på informationsmails på engelsk
  • Forskellige praktiske opgaver fx præsentation af arrangementer, hænge skilte op, hjælpe til Åbent hus oprydning, fylde printeren mv.
Vi tilbyder:
Et fleksibelt og afvekslende arbejde
Et spændende og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi sætter stor pris på åbenhed, godt humør og gode samarbejdsevner
Et godt netværk og indsigt i, hvordan en stor organisation som Københavns Universitet fungerer

Vi lægger vægt på at:
du er i stand til at arbejde selvstændigt
du er fleksibel, engageret og serviceminded
du kan formulere dig klart på skrift - dansk og engelsk
du arbejder systematisk og struktureret
du har nemt ved at sætte dig ind i og måske endda har erfaring med IT systemer og værktøjer som fx SurveyXact, Gecko og Facebook
du er rutineret bruger af Office pakken – især EXCEL

Ansættelsesforhold
Du ansættes og aflønnes efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter Organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK). Du vil blive indplaceret som studerende, efter anciennitet. Stillingen er en midlertidig stilling. Minimumstimelønnen er kr. 121,07. Ansættelsen forudsætter, at du er aktiv studerende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive eller ringe til Anine Skjøt Møller: anine.skjoet.moeller@science.ku.dk. Tlf: 3533 4953

Universitetet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Send en elektronisk ansøgning via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget).

Ansøgningsfristen er mandag den d. 6. maj. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 19 eller 20.

SCIENCE er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.400 ansatte og 9.000 bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på ca. 3 mia. kr.

Vil du vide mere om SCIENCE? Se www.science.ku.dk og https://www.youtube.com/watch?v=v3QcgLWU4OQ#action=share.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her