Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sclerosehospitalet i Ry søger barselsvikar for ridefysioterapeut 18,5 timer ugentlig fra 1. maj til 9. oktober med mulighed for forlængelse

Stillingen som ridefysioterapeut indebærer ridefysioterapi til indlagte mennesker med sclerose i samarbejde med det tværfaglige team omkring patienten.

Der arbejdes i en lille rideafdeling med tre medarbejdere og tre heste. Rideafdelingen er tæt tilknyttet fysioterapien. Sclerosehospitalet har egne heste på hospitalet, ridehal og udendørs ridestier.

Ønsker du, at arbejde i en afdeling, der værdsætter en stærk monofaglig identitet i et tæt tværfagligt og styrkebaseret miljø, så er vi stedet for dig.

Sclerosehospitalet arbejder med rehabilitering til mennesker med sclerose. Vi er et specialiseret tilbud til såvel ny diagnosticerede som til den svært fysisk og kognitivt handicappede. Patienterne indlægges i 2-4 ugers forløb.

Vi arbejder med patienternes hele livssituation i centrum. Patientuddannelse og –partnerskab er centrale begreber og pårørende tilbydes såvel uddannelse som inddragelse før, under og efter indlæggelse.

Vi er en dynamisk organisation, der hele tiden er i forandring i takt med patienterne og deres behov og i sammenhæng med sundhedssystemet og samfundsudviklingen i det hele taget.

Dine personlige kvalifikationer

 • Engageret og tager ansvar
 • Optimistisk, kreativ og rummelig med fokus på muligheder
 • Lyst til læring og udvikling
 • Kan bevare energi og overblik i en travl hverdag 

Dine faglige kvalifikationer som ridefysioterapeut

 • Uddannet fysioterapeut
 • Gerne uddannet ridefysioterapeut, men ingen betingelse
 • Erfaring med håndtering af heste og gode ridekundskaber
 • Lyst til udendørs arbejde
 • Lyst og evne til at indgå i træningen af vore heste.
 • Lyst til og erfaring med at indgå i et tæt samarbejde med patienten, de pårørende, det monofaglige og det tværfaglige team samt eksterne samarbejdspartnere

 Arbejds- og ansvarsområde som ridefysioterapeut

 • Varetage ridefysioterapi individuelt eller på små hold (2 heste af gangen)
 • Vurdere rette hestevalg, opsadling og øvrige hjælpeforanstaltninger til den enkelte patient
 • At forfølge mål, udarbejde relevant dokumentation og registrering samt inddrage patientens nærmiljø i nødvendigt omfang
 • Træning og uddannelse af hestene
 • Deltage i klargøring af hestene og ved behov i almindelig pasning

Vi tilbyder en arbejdsplads med

 • Spændende og meningsfulde arbejdsopgaver på et højt fagligt og specialiseret niveau
 • Rig mulighed for læring, medindflydelse og udvikling
 • Fokus på trivsel samt respektfuldt kollegialt samarbejde
 • Gode træningsfaciliteter både inde og udendørs.

Vi har en velfungerende fysioterapi, bestående af 9 fysioterapeuter, herunder en rideterapi med egne heste, 2 ridefysioteraputer og en rehabiliteringsassistent.

Generelt om Sclerosehospitalerne

Anerkendelse og fokus på håb er vigtige værdier, og god kommunikation værdsættes højt. Vi lægger stor vægt på muligheder for faglig og personlig udvikling og har bl.a. prioriteret certificeret coach-uddannelse af et meget stort antal medarbejdere. Som arbejdsplads er hospitalerne karakteriseret ved langvarige ansættelser og godt arbejdsmiljø herunder en styrkebaseret tilgang til opgavefordeling. Vi samarbejder med kolleger i et europæisk netværk af fagprofessionelle, der arbejder med sclerose. Udvikling og dokumentation af effekten af arbejdet har en høj prioritet.

Læs mere på www.sclerosehospitalerne.dk

Ansøgning og ansættelse

Hospitalerne følger overenskomsten mellem Danske regioner og Danske Fysioterapeuter.
For yderligere oplysninger kan du kontakte rehabiliteringsleder Ellen Jensen på telefon
78 41 24 11 eller pr. mail  til ellje4@sclerosehospital.dk,  hvor du vil blive kontaktet efterfølgende.

For specifikke oplysninger om rideterapien kontaktes ridefysioterapeut Margit Mortensen pr. mail til magmor@sclerosehospital.dk

Din ansøgning sendes på mail til ellje4@sclerosehospital.dk og skal være os i hænde senest fredag den 28. februar 2020 kl. 12.00.

Ansættelsessamtaler finder sted fredag den 11. marts 2020.

Sclerosehospitalerne er foreningsejede specialsygehuse efter Sundhedslovens § 79 og har driftsoverenskomst med Region Midtjylland. Hospitalet i Haslev har 70 medarbejdere og 50 senge, hospitalet i Ry har 60 medarbejdere og 36 senge. Medarbejderne er ergoterapeuter, diætister, ernæringsterapeuter, fysioterapeuter, neurologer, neuropsykologer, psykologer, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, service og administration. Vores værdier er anerkendelse, håb, faglighed, ordentlighed, kvalitet og effektiv ressourceanvendelse. Hospitalerne er små med korte kommandoveje og godt samarbejde på kryds og tværs i organisationen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.