Scrum Master / Tech Lead - Java Udviklingsplatform

Vores kundes løsninger er udviklet i Java og afvikles på en JBoss platform. De tekniske nøgleord er: Java enterprise, EJB, JPA, Hibernate, Google Web Toolkit, Java Swing, web services og JBoss ESB.

Om dig:
Du har erfaring med agile arbejdsmetoder, og har erfaring med at indføre disse i komplekse organisationer, som skal have hjælp til at indgå i agile udviklingsforløb.

Du skal trives med at tage ansvar og være en vigtig brik i at udvikle it-løsninger.

Du evner at indgå i et tæt samarbejde i et større projektteam, og det er naturligt for dig at påtage det faglige ansvar for de udviklede løsninger.

Du er en dygtig tech lead indenfor java-teknologistakken, med stor erfaring i agile metoder.

Du er klar til at tage næste skridt i din karriere, og stille dig i spidsen for et dygtigt og stort internationalt agilt udviklingsteam med designer, tester, udviklere, domæne eksperter, arkitekter med flere.

Om jobbet:
Kvalitet er en naturlig del af dit arbejde, som spænder bredt fra analyse, design, udvikling og dokumentation til test, idriftsættelse og efterfølgende support af løsningerne.

Jobbet kræver en solid kompetence med udgangspunkt i softwareudvikling til større it-løsninger eller systemintegrationer og dokumenteret erfaring som omfatter objektorienteret analyse, design og især programmering i Java.

Firmaet tilbyder dig at blive en del af en velfungerende organisation med konstant fokus på udvikling, både af forretningen og på det faglige plan.

Løn fastsættes efter kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og Arbejdspladsen ligger i Region Hovedstaden

Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at maile dit CV til: ak@worksupply.dk (JOB ID 1144)


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:14. januar 2018
Udløbsdato:21. januar 2018

Biztalk Integration Specialist

RAMBØLL DANMARK A/S

København
The major responsibility for this position is to deliver the necessary support of system integrations, as well as to manage change requests and drive the development of new integrations in alignment with defined integration architecture and principl...
Indrykket:24. november 2017
Udløbsdato:19. januar 2018

Online Marketing Specialist

Scandesign ApS

Vi har travlt heldigvis! Derfor søger vi en dedikeret, selvstændig, løsningsorienteret, humoristisk, målrettet og ikke mindst frisk Online Marketing Specialist. Vi arbejder både på fælles projekter og håndterer samtidig hver især vores egen kundepor...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

System Administrator for the Business Data Analytics Cluster for Cand. Merc. IT (Data Science)

Copenhagen Business School

Frederiksberg
System Administrator for the High-Performance Computing Cluster for the new MSc in Business Administration and Information Systems - Data Science Job DescriptionThe new MSc programme in Cand.Merc. IT (Data Science) will be supported by the purpose-b...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:26. januar 2018

IT-Projektleder

F10 Human Resource ApS

København
- Selvstændig ildsjæl med gennemslagskraft og forretningsforståelse F10 Human Resource søger for Ventu A S Virksomheden Ventu A S er en dansk IT-virksomhed i rivende vækst. Med deres nøgleprodukt Microbizz tilbyder virksomheden løsninger inden for h...
Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:21. januar 2018

Nye kolleger søges til digital udviklingsafdeling

Civile stillinger

København
Vil du være med til at udvikle Forsvarets HR forretning og bringe digitalisering ind i alle vores ydelser? Og er du motiveret for at arbejde hands on med digitalisering? Så hører vi gerne fra dig. Stillingen kan søges af både civile og militære kand...