Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Scrum Master / Tech Lead - Java Udviklingsplatform

Vores kundes løsninger er udviklet i Java og afvikles på en JBoss platform. De tekniske nøgleord er: Java enterprise, EJB, JPA, Hibernate, Google Web Toolkit, Java Swing, web services og JBoss ESB.

Om dig:
Du har erfaring med agile arbejdsmetoder, og har erfaring med at indføre disse i komplekse organisationer, som skal have hjælp til at indgå i agile udviklingsforløb.

Du skal trives med at tage ansvar og være en vigtig brik i at udvikle it-løsninger.

Du evner at indgå i et tæt samarbejde i et større projektteam, og det er naturligt for dig at påtage det faglige ansvar for de udviklede løsninger.

Du er en dygtig tech lead indenfor java-teknologistakken, med stor erfaring i agile metoder.

Du er klar til at tage næste skridt i din karriere, og stille dig i spidsen for et dygtigt og stort internationalt agilt udviklingsteam med designer, tester, udviklere, domæne eksperter, arkitekter med flere.

Om jobbet:
Kvalitet er en naturlig del af dit arbejde, som spænder bredt fra analyse, design, udvikling og dokumentation til test, idriftsættelse og efterfølgende support af løsningerne.

Jobbet kræver en solid kompetence med udgangspunkt i softwareudvikling til større it-løsninger eller systemintegrationer og dokumenteret erfaring som omfatter objektorienteret analyse, design og især programmering i Java.

Firmaet tilbyder dig at blive en del af en velfungerende organisation med konstant fokus på udvikling, både af forretningen og på det faglige plan.

Løn fastsættes efter kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling, og Arbejdspladsen ligger i Region Hovedstaden

Samtaler afholdes løbende, så søg jobbet allerede i dag ved at maile dit CV til: ak@worksupply.dk (JOB ID 1144)


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her