Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Se her - pædagog søges til delvis udflytterbørnehave

Se her! - Den selvejende Børneinstitution Enghave søger uddannet pædagog til vores delvise udflytterbørnehave d.1.10 eller snarest derefter!

Børneinstitutionen Enghave, som er beliggende på Vesterbro nær Carlsberg søger uddannet pædagog 35-37 timer pr. 1.10.2020.

En af vores dygtige børnehavepædagoger går på pension og vi søger derfor en vidtfavnende og energisk pædagog til vores Tigerungegruppe.

Vi er delvis udflytterinstitution, så børn og voksne er henholdsvis 14 dage i moderinstitutionen på Vesterbro og 14 dage i vores udflytter i Kobbelvænget ved Utterslev Mose.

Vi er begunstiget med nogle lidt skæve, men også fine og funktionelle rammer på loftet af Enghave Kirke, ligesom vi har to gode legepladser til institutionen.

Vi tilbyder et spændende og afvekslende job med højt til loftet, da institutionen vægter selvstændighed og medindflydelse på dagligdagen. Du får derfor stort aftryk på tilrettelæggelse og planlægning af aktivitetsindholdet i samarbejde med dine nærmeste kollegaer. Vi er stærke på ugeplaner, legezoner, naturpædagogik, sprog, bevægelse, kreativitet m.m.m. så kom nysgerrigt med – vi vil også gerne lære!

Vi ser vores nye medarbejder som værende fagligt velfunderet, mødestabil og fleksibel.

Vigtigst er dog den anerkendende og nærværende tilgang til børn og omgivelser, som vi ser som væsentlige forudsætninger til den gode relation.

Vi har vores læreplan, værdigrundlag og pædagogiske principper samt en hel del mere på vores hjemmeside www.institutionenghave.dk

Børneinstitution Enghave har nuværende 16 ansatte. Er selvejende under paraplyorganisationen fobu samt tilknyttet Netværket Flora, hvor vi arbejder målrettet med fem andre selvejende institutioner med faglig og pædagogisk udvikling.

Vi er en institution præget af høj faglighed og humør. Gode samarbejdsrelationer med forældre og ikke mindst med hinanden, samt bedst af alt, dejlige børnegrupper med nysgerrige og glade børn.

Ansøgningsfristen er 20.9. – vi afholder løbende ansættelsessamtaler og en eventuel runde 2 vil være i uge 39.

Spørgsmål m.v. kan aftales med Bjarne på 26125201 – vi ser gerne ansøgere på besøg forinden.

Ansøgning sendes pr. mail: post@institutionenghave.dk                                   


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.