Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Se her! Sygeplejerske søges til Plejecenter Trekroner

En attraktiv sygeplejerskestilling til dig, der vil stå i spidsen for den gode ældrepleje, undervise og vejlede ind i de komplekse forløb, i forhold til palliation og tidlig opsporing.

På Trekroner Plejecenter vil du være et del af et team af dygtige sygeplejersker, SSA’ere og SSH’ere.

Trekroner Plejecenter søger lige nu 1 erfaren sygeplejerske der kan navigere i den komplekse sygepleje hos den ældre, samt være tovholder for en gruppe af SSA’ere og SSH’ere, som kontinuerligt skal undervises og have faglig sparring i forhold til deres viden og observationer.   

Stillingen er som fast dagvagt på 32 til 37 timer ugentligt, med weekendvagt hver 6. weekend med ansættelse pr. 1.4.2021.

Lidt om os:
Trekroner Plejecenter er et stort plejecenter fordelt på 4 etager. Der er 30 beboere på hver af de 3 øverste etager og 16 beboere i stueetagen. Vi arbejder personcentreret og det vil sige, at vi hele tiden har vores opmærksomhed rettet imod, at beboere og pårørende skal opleve at Trekroner Plejecenter er et godt og trygt sted at bo. Alle der arbejder her, skal vide at Trekroner Plejecenter er beboernes hjem og vores tilgang skal være derefter. Det betyder blandt andet, at vi tage afsæt i beboernes ønsker og behov og lader dette være styrende, for vores pleje og omsorg i det daglige, derudover sørger vi for at have indsigt i hvem den enkelte beboer er, vedkommendes livshistorie og nuværende ønsker i forhold til eksempelvis rehabilitering og livskvalitet. Vi har plejecenter læger og der er derfor også fast stuegang for de tilknyttede beboere.

Som sygeplejerske hos os, bliver du en del af en stor gruppe erfarne sygeplejersker med hver deres spidskompetence inden for forskellige specialer. Der er rig mulighed for på dagligt basis at trække på hinandens kompetencer ved at gå på tværs i huset og hjælpe hinanden med faglig sparring, derudover afholdes der 1 gang om måneden fagligt forum, hvor sygeplejerskerne enten kan reflektere over sygeplejefaglige udfordringer sammen eller selv blive undervist.

Trekroner Plejecenter har i den forbindelse også en kvalitet- og udviklingssygeplejerske tilknyttet. 

Din profil
Det er vigtig for os, at du

  • Er en erfaren sygeplejerske med nogle år som sygeplejerske i enten kommunal- og hospitalsregi.
  • Er medinddragende i al kontakt med beboere, pårørende, kollegaer og ledelse. – Vi lægger vægt på at du mestrer dette professionelt og med gode kommunikative evner.
  • Har mod på at lære fra dig hver dag og kan samarbejde med et tværfagligt hold.
  • Kan være med til at bevare en høj faglig kvalitet og være garant for dette. 
  • Kan stå i akutte situationer og være den der træffe velovervejede fagligt funderede beslutninger. Beboerne på vores plejecenter er komplekse og det er essentielt at du kan bevare overblikket og roen, mens du handler.

Afslutningsvis er vi et hus, hvor vi vægter et godt grin, at være tæt på hinanden og hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Vi sætter stor pris på at du bidrager med det du ser, som vi måske nu har blinde pletter for – det er bl.a. det, der skaber udvikling.   

Løn- og ansættelsesvilkår tager afsæt i gældende overenskomst.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder på 1. sal Louise Ibsen 2490 6534 for at høre mere om stillingen.

Ansøgningsfristen er d. 22. februar 2021, kl. 12.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.