Securitas søger løbende sikkerhedsvagter, serviceprofiler og receptionister i hele Danmark

Som medarbejder i Securitas gør du hver dag verden til et tryggere sted for vores kunder og vores samfund. Det kræver ikke, at du har store titler og overarme, men at du kan vise empati, nærvær og handlekraft. Så vil du være med til at gøre en forskel, hvor du skaber tryghed og sikkerhed med din tilstedeværelse, er Securitas lige stedet for dig.

I Securitas bliver du godt udfordret både fagligt og menneskeligt. Sammen med dine kolleger forhindrer I uro og hærværk, får gæster til at føle sig velkommen og yder god service, der skaber tryghed for kunderne. Du bliver til noget hos os, og du får både frihed, ansvar og indflydelse. Mulighederne hos os er brede og giver plads til dine ambitioner.

Er du klar til at gribe udfordringen?

Forestil dig en arbejdsplads, hvor du kan være, hvor det sker. Hvad enten du trives bedst som patruljevagt på landevejen, som fastvagt på kundens lokation eller som receptionist ved kunden, er du med til at hjælpe andre, og skabe tryghed for dem.

Hvad kan du forvente dig af jobbet? 

Som servicemedarbejder er du ofte den første der møder kunden, du håndterer store og små serviceopgaver, og griber udfordringen, når den kommer din vej. Din hverdag har stor variation, hvor den vigtigste opgave er at skabe god service for de mange mennesker, som du møder på din vej. Du hjælper kunder og besøgende med at navigere i fx hygiejneråd, vejvisning og andet servicerelateret. Alt i alt sørger du for at kunden får en god og tryg oplevelse. Dine vigtigste redskaber er overblik, og at du har en empatisk og imødekommende adfærd.

Som sikkerhedsvagt er du, hvor det sker. Når alarmen går, er du den første der rykker ud. Det er med din tilstedeværelse, at du skaber tryghed og ro. Hvad enten du er patruljevagt eller fastvagt, vil du opleve, at dit vigtigste værktøj er dialog og kommunikation i øjenhøjde. Du skal kunne nedtrappe, hvilken som helst konflikt, og bare rolig vi skal nok klæde dig godt på til opgaven. Et kriterie for at blive sikkerhedsvagt er, at du skal have bestået AMU-kurset ”Grundlæggende vagt”.

Som receptionist er du den første, kunderne møder, og skaber et godt indtryk. Du står for kundekontakten og det er med dit smil og din service, at du skaber ro, troværdighed og glæde. Kort sagt, du efterlader et venligt og professionelt førstehåndsindtryk. Som receptionist er du utrolig opmærksom på dine omgivelser og handler ud fra dit indre servicegen. Du kan altid blive udfordret på spændende opgaver, der spænder bredt. Du får fleksibilitet og kan arbejde enten fast eller som vikar.

Vi er nysgerrig på mennesket bag uniformen, så vi ser gerne at: 

  • Du er en holdspiller, som træder til, når dine kollegaer har brug for det 
  • Du er en selvstændig problemknuser, som skaber overblik og tager styringen i det uforudsete 
  • Du er klar og forståelig i din kommunikation (mundtlig og skriftlig) 
  • Du taler og forstår dansk
  • Du er serviceminded, god til at aflæse mennesker og møde dem i øjenhøjde 

Men vigtigst af alt, matcher du vores værdisæt; ærlighed, vagtsomhed og hjælpsomhed

Hvad vi tilbyder dig: 

Du kommer ind i et stærkt sammenhold med professionelle kollegaer. Dit nære team er dedikeret, engageret, og du vil opleve, at der er solid opbakning fra både din leder og kollegaerne. Din leder er nærværende og hopper også selv i uniformen. Du bliver en del af en respekteret, sund og alsidig arbejdsplads med ordentlige forhold. En arbejdsplads, hvor der er plads til, at du kan udleve dine ønsker og ambitioner. Alt i alt er Securitas stedet, hvor der er plads til højt humør, det brede smil og det kollegiale sammenhold. 

Er du klar til at mærke sammenholdet og skabe tryghed? 
Så ansøg igennem vores rekrutteringsproces og fortæl os, hvilken stilling du motiveres ved. Skulle du have nogle spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores HR-assistent Emilie Rosenkilde på emilie.rosenkilde@securitas.dk

Vi glæder os til at høre fra dig – vær, hvor det sker!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.