Securitas søger to patruljevagter til vores afdeling i Aarhus

Vil du være med til at gøre verden tryggere for vores kunder, vores samfund og for hinanden? Søger du et job, hvor din tilstedeværelse gør en forskel for andre? at du kan vise empati, nærvær og handlekraft? Så er det måske patruljevagt, du skal blive.

Som patruljevagt i Securitas får du hele tiden nye udfordringer, der udvikler dig. Du får også medansvar og medindflydelse på din vagtplan og på rutinerne på landevejen sammen med dine professionelle kollegaer. Du kommer om bag facaden hos mange mennesker, når de har brug for hjælp, når de træder over stregen, og når hverdagen bliver voldsom. Og du kommer bag facaden på butikker, fabrikker og virksomheder, når lyset bliver slukket, og mørket falder på.

Hvad kan du forvente dig af jobbet i patruljen?

Du er den første på stedet, når alarmen går eller det uventede sker. Du kan forvente, at du skal være forberedt på, at du aldrig kan være forberedt på alt, og du kan gå fra hvilepuls til alarmberedskab på få sekunder. Men du kan være helt sikker på, at du får den bedste træning, det sikreste udstyr og et stærkt hold i ryggen. Du har opbakning til selv at træffe beslutninger i øjeblikket – vi har din ryg.


Derudover vil dine opgaver bestå af:

 • Du håndterer og rykker ud på alarmer samt når det uventede sker
 • Du står for at rapportere information om forskellige hændelser   
 • Du runderer bygninger og ejendomme både indendørs og udendørs   
 • Du er ansvarlig for at melde evt. fejl og mangler til nærmeste leder    
 • I sidste ende sikrer du kundens ejendom og værdier.    

Arbejdsopgaver begrænser sig ikke til ovennævnte, og er afhængig af afdelingen man afløser i/kunden man afløser for. Vi søger omkring to patruljevagter og begge deltid ca. 100 timer om måneden.

Her er vores forventninger til dig:

Som patruljevagt er det vigtigt, at du er observant af natur og har rummelig orientering, for det ene øjeblik går du din normale rundering i en bygning og det andet bliver du kaldt op på radioen – en alarm er gået et andet sted. Du skal kunne træffe egne beslutninger, samt hjælpe dine kollegaer på vejen, når de har brug for det. Du er punktlig og serviceminded, og møder kunder, borgere og kollegaer med et smil.


Vi ser også, at:

 • Du har bestået AMU Grundlæggende Vagtkursus    
 • Du har kørekort, kategori B
 • Du taler og skriver dansk og kan begå dig på engelsk   
 • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider   
 • Du har teknisk forståelse    
 • Du er omstillingsparat og pligtopfyldende.

Du mærker sammenholdet hos os:

Du bliver en del af en respekteret, sund og alsidig arbejdsplads med gode forhold.
Du kommer ind i et stærkt sammenhold med flere professionelle kollegaer i dit nære team. Du får nærværende ledere som også selv hopper i uniformen. Du får fleksibilitet, for vagtplanlægningen sker hos din leder og ikke centralt.
I Securitas bliver du en del af en arbejdsplads, hvor der er plads til det høje humør, det brede smil og det kollegiale skulderklap. Du bliver en del af et stærkt sammenhold!

Er du klar til at mærke sammenholdet og skabe tryghed?
Så send os din ansøgning igennem vores rekrutteringsproces. Vi regner med at besætte stillingen pr. 1. december 2020. Skulle du have nogle spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte driftsleder, Mogens Mønsted på mogens.moensted@securitas.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.