Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretær eller kontorassistent med erfaring i psykiatrien søges til afsnit P1, AUH Risskov

Afsnit P1 søger sekretær eller kontorassistent med betydelig erfaring i psykiatrien pr. d. 01.04.18 til et nyt afsnit på 32 timer eller efter aftale, som skal rumme særligt udfordrede patienter til rehabilitering og misbrugsbehandling.
 
Kom og vær med til at implementere et nyt 7-sengsafsnit i et eksisterende afsnit med 23 senge som fra ca. 01.12.18 bliver til et selvstændigt afsnit på 16-18 senge ved udflytningen til Skejby. Baggrunden er en beslutning i Folketinget juni 2017, om at etablere nye særlige pladser i psykiatrien i Region Midtjylland.
 
Målgruppen for de særlige pladser er patienter med svære psykiske lidelser og udadreagerende adfærd. Det er patienter, der ofte har misbrug og flere afbrudte behandlingsforløb bag sig og komplicerede sociale forhold.
 
Om sengeafsnit P1
P1 er et åbent sengeafsnit med mulighed for skærmning. Der er plads til 23 patienter (sammenlagt med de 7 særlige pladser bliver der plads til 30) og P1 har en særlig funktion i forhold til behandling af patienter med delir og demens, men hovedparten af patienterne har psykotiske lidelser.
Når hospitalet senere i år flytter til Skejby vil denne sekretærstilling komme under en ny funktionsledelse sammen med resten af teamet og blive et selvstændigt afsnit.
 
Den rehabiliterende indsats for de særlige patienter vil være intensiv i form af misbrugsbehandling, terapi og en omfattende social indsats.
I den forbindelse vil der være et stort tværfagligt samarbejde med regionens kommuner, misbrugscentre mm.
I sekretærfunktionen på sengeafsnittene ligger mange forskellige ad hoc opgaver, bl.a. månedlig udarbejdelse af lægeskema for afsnittets læger og psykologer, ugentlig håndtering af regninger samt daglige kvalitetstjek i EPJ.
Herudover er der også telefonpasning, journalskrivning og indberetning af tvang til Sundhedsdatastyrelsen som foregår i et sekretærfællesskab hvor I fordeler opgaverne.
 
Vi forventer, at du

 • har lang erfaring inden for psykiatrien
 • har erfaring med indberetning af tvang til Sundhedsdatastyrelsen
 • er fleksibel
 • har et godt overblik og kan arbejde selvstændigt
 • har lyst til et tværfagligt samarbejde
 • har gode samarbejdsevner
 • er fortrolig med IT og EPJ
 • er serviceminded, udadvendt og imødekommende
 • har et godt humør og arbejder engageret
 
Vi kan tilbyde
 • selvstændige opgaver og spændende arbejde
 • gode kolleger
 • mulighed for kurser og undervisning
 • indflydelse på tilrettelæggelse af hverdagen
 • afvekslende og udfordrende arbejdsopgaver
 
Arbejdstiden er dagligt fra kl. 8:00-15:30, fredag til kl. 15:00.
Der er ca. 4-5 weekendvagter om året og en helligdagsvagt.
Din arbejdsplads er på lægesekretærkontor med 1 kollega, med dagligt tæt samarbejde med de øvrige sekretærer og andre faggrupper.
 
Yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan fås hos overlæge Peter Møller Andersen på tlf: 7847 1691 og konst. afdelingssygeplejerske Maja Regel på tlf: 7847 1419.
Stillings- og funktionsbeskrivelse kan rekvireres ved afdelingssekretær Annette Konge på tlf: 7847 1623.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt 28/2 2018 og der er frist for ansøgning 21/2 2018 kl. 12:00.Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil omplaceringsramte medarbejdere, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her