Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sekretær med kæmpe servicegen til Neurologisk akutafsnit

Vi søger en ny kollega, der – ligesom os – er indstillet på at have fokus på faglighed, det gode patientforløb og den gode stemning. Vi går meget op i, at alle skal føle sig godt behandlet og vores gode tværfaglige samarbejde er noget, vi er meget stolte af.

Stillingen er på vores akutte afsnit, N10A. Her kommer patienterne akut med neurologiske symptomer. Det er en alsidig stilling, hvor du får brug for din gode empati og overblik, så vi vægter højt, at du har et stort serviceniveau overfor patienter og kolleger.

Du vil få en arbejdsplads på et stort akutkontor, hvor hver dag byder på noget nyt. Du bliver den person læger, sygeplejersker og andre faggrupper går til, når de har brug for hjælp. Det er vigtigt du formår at fange de små signaler, er opsøgende og lydhør. Dine opgaver vil have udgangspunkt i Sundhedsplatformen og vil yderligere bestå af bestilling af kørsler, tolke, telefonbetjening m.m. Vi stiller store krav til, at du kan agere selvstændigt i et miljø, som til tider kan være larmende og hektisk. Til gengæld får du en hverdag, hvor et team af kolleger er der for hinanden og sørger for, at stemningen er i top.

Vi holder til i en af de gamle smukke pavilloner på området – midt i alt det grønne. De gamle bygninger oser af atmosfære, som kommer både os og vores patienter til gode. Udover en stor alsidig kantine, en smuk blomstrende have, hvor frokosten kan nydes, har vi Netto lige om hjørnet.

Dine personlige kvalifikationer

Du er en fleksibel, robust og serviceminded person, der samtidig er god til at prioritere og planlægge din tid. Du skal have erfaring med arbejdet i Sundhedsplatformen, et KÆMPE servicegen og kunne håndtere mange bolde i luften samtidig.

Du er en meget omhyggelig person med sans for detaljer, og besidder et godt energiniveau og overblik. Du har gode relationelle kompetencer og samarbejdsevner. Samtidig har du mod på mange faglige udfordringer, og kan arbejde både selvstændigt og tværfagligt.

Du er en god, loyal kollega, som ser muligheder frem for begrænsninger.

Du tilbydes

Et spændende, alsidigt job, hvor du virkelig kan være med til at hjælpe og gøre en forskel for mange mennesker. En stilling med mange varierede opgaver, ansvar og mulighed for personlig og faglig udvikling i et uformelt, men travlt arbejdsmiljø.

Stillingen er på 37 timer i hverdagen uden vagter. Start snarest muligt.

Yderlige oplysninger

Hvis dette har fanget din interesse, og du ønsker at vide mere, er du velkommen til at komme forbi og hilse på os, inden du søger stillingen. Ledende lægesekretær Leila Kuhn fortæller også gerne mere, hvis du ringer til hende på telefon 3863 5225 eller via mail leila.kuhn@regionh.dk

Ansøgningsfristen er fredag den 15. januar 2021, kl. 12.00


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.